Smartphone-urile te pot scapa de stres cu o noua aplicatie

iunie 14, 2012

O echipa de studenti de la Universitatea din Portsmouth au creat aplicatia pentru smartphone-uri ”Stress@Work”, prin care utilizatorii vor putea elimina unele elemente de stres din viata. Aplicatia se bazeaza pe identificarea tonului mesajelor pe care utilizatorul le primeste prin SMS sau prin retelele sociale si, in functie de vestile pe care le aduc aceste mesaje, il previne pe utilizator astfel incat acesta sa stie la ce sa se astepta inainte sa citeasca.

Aplicatia, care functioneaza pe sistemul de operare Android, foloseste o serie de coduri de culoare care indica gravitatea sau vestile bune pe care le transmite mesajul primit de utilizator. Pentru vesti bune, mesaje dragute sau glume, alerta va fi avea culoarea verde, astfel utilizatorul va putea citi linistit mesajul. In cazul vestilor negative va aparea culoarea rosie, iar pentru cele neutre a fost folosit albastrul.

Scopul aplicatiei este acela a de a-i preveni pe utilizatori cu privire la ceea ce urmeaza sa citeasca, astfel incat acestia sa-si poata controla reactiile, informeaza RTV.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro