Smartphone-ul Amazon aproape de lansare

La mai mult de doi ani de când au început să apară zvonuri şi indicii, mult aşteptatul telefon creat de Amazon pare să fie aproape gata de debut.

Smartphone-ul este exemplul perfect pentru termenul “vaporwave”, un termen folosit pentru un gadget despre care se vorbeşte dar care nu există oficial. Amazon nu a confirmat niciodată că lucrează la un telefon.

Săptămâna trecută, blogul Boy Genius Reports(BGR) a afişat o serie de imagini cu presupusul telefon, împreună cu un raport care susţine că anumite facilitaţi ale telefonului pot fi controlate doar prin înclinarea sa în anumite direcţii. Ca urmare, The Wall Street Journal a publicat un raport conform căruia smartphone-ul ar avea debutul în iunie şi va fi pus la vânzare până în septembrie.

Ambele articole afirmă faptul că telefonul va dispune de o tehnologie revolutionară: un ecran care foloseşte patru camere pentru a produce holograme 3D fără a fi nevoie de ochelari speciali.

În pozele găsite pe blogul BGR, telefonul este acoperit de o husă protectivă care ascunde detaliile design-ului. Aceştia nu au declarat cum au ajuns în posesia imaginilor, dar au menţionat că vin din surse sigure.

bgr-a-phone-2

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro