SMARTHoReCa.ro – Branding pentru Romania prin domeniul HoReCa

La inceput de august 2006 s-a lansat oficial SMARTHoReCa.ro, un portal online de informatie din domeniul HoReCa, dezvoltat de agentia de new-media SMART press, companie ce detine si ziarele financiare exclusiv electronice www.SMARTfinancial.ro si www.SMARTbank.ro.

SMARHoReCa.ro este organizat sub forma de ziar financiar electronic – informatii introduce zilnic in categoriile Noutati HoReCa, Business & Leisure, Turism in Romania, Interviuri & Profil, Evenimente business, Noutati economice, Oferte HoReCa. Proiectul este intr-o continua dezvoltare, urmand sa includa si o serie intreaga de locatii HoReCa prezentate in mod exigent, pe baza unor testari inopinate ale respectivelor locatii.

Demersul este unul original pe internetul romanesc – SMARTHoReCa.ro se recomanda drept un portal de informatie din domeniul HoReCa, focusat atat pe conceptul de business, cat si pe cel de leisure. Proiectul isi propune sa promoveze, alaturi de noutatile din domeniul HoReCa (hoteluri, restaurante si cafenele, catering), industria ospitalitatii, brandingul de tara al Romaniei, precum si turismul romanesc, aflat in stare de avarie in multe regiuni.

SMARTHoReCa.ro pastreaza conceptul de ziar financiar electronic testat cu succes de SMART press prin SMARTfinancial.ro si SMARTbank.ro, de aceasta data dezvoltat intr-un domeniu HoReCa ce nu este reprezentat pe internet, in Romania, decat pe websiteuri exclusiv comerciale, ce pun prea putin accentul pe informatie cu un grad ridicat al obiectivitatii. Tinand cont de valorile pe care si le propune, www.SMARTHoReCa.ro nu va ocoli mediatizarea gratuita a succeselor romanesti in domeniu.

SMARTHoReCa.ro va selecta excelenta in ospitalitatea romaneasca, fiind partener principal al programului Romania – Business & Leisure, program ce poate fi accesat de catre reprezentantii hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor si barurilor tot prin www.SMARTHoReCa.ro, unde sunt postate descrierea, regulamentul, precum si un formular de adeziune.