SmartCash RMS în topul preferinţelor retailerilor din România

În prima jumătate a anului 2010 un număr mare de reţele cu notorietate de pe piaţa retail din România au apelat la principalul furnizor de soluţii complete pentru retail pe segmentul lanţuri de magazine medii şi mici - Magister Software pentru implementarea platformei SmartCash Retail Management System.
Fiind rezultatul unui efort continuu de dezvoltare şi îmbunătăţire, SmartCash RMS se dovedeşte a fi, din ce în ce mai vizibil, cea mai fiabilă soluţie pentru comercianţii medii locali care îşi doresc acces simultan şi centralizat la toate modulele responsabile de fluxul retail: vânzare, gestiune, inventariere, fidelizare, analize şi raportare.
Cele mai importante lanţuri de magazine aflate în expansiune la ora actuală, precum Cris-Tim şi Mic.Ro, au ales soluţiile şi suportul de la Magister Software datorită capacităţii sistemului său de a asigura un management de calitate şi un circuit informaţional unic şi interdependent între toate componentele. Magister Software deţine recordul pentru cele mai rapide implementări din România prin urmărirea un model standardizat de implementare specializat pentru lanţuri retail.
Astfel, în prima jumătate a acestui an Magister Software a înregistrat o creştere semnificativă a volumului de vânzări pe plan naţional consolidându-şi incontestabil poziţia de lider pe segmentul lanţurilor de magazine medii de proximitate.
Dezvoltarea lanÅ£urilor de magazine de proximitate se încadrează în tendinÅ£ele mediului retail generate de criza economică. Elemente de excelenţă ale produsului SmartCash RMS acoperă cu succes necesităţile actuale ale acestui tip de magazin, cum ar fi evaluarea instantanee a stocului, disponibilitatea datelor pentru decizii imediate, soluÅ£ii de fidelizare clienÅ£i prin gift card nominal, comerÅ£ul ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - SmartCash RMS în topul preferinÅ£elor retailerilor din România

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro