Skype a făcut conferinţele video de grup gratis

În timp ce Google Hangouts au oferit posibilitatea de a putea face o conferinţă video de grup utilizatorilor acum mult timp, Microsoft a decis de curând să facă acelaşi pas.

Utilizatorii de Skype au cerut posibilitatea de a face o conferinţa video de grup gratis cu ani în urma, asa că începând de astăzi, utilizatorii de Windows, Mac sau Xbox One vor putea folosi această facilitate fară a plăti nimic. Phillip Snalune, manager-ul departamentului de marketing al utilizatorilor a declarat că “în viitor vom permite conferinţe video de grup pentru utilizatorii mai multor platforme”.

În trecut Microsoft a oferit utilizatorilor opţiunea de a folosi această facilitate ca parte a pachetului Skype Premium la preţul de 8.99 dolari pe lună. Un permis individual pentru a accesa Skype Premium pentru o singură zi costa 4.99 doalari. Conferinţa video de grup permite participarea a până la 10 utilizatori de PC sau Mac.

Schimbarea adusă de către Microsoft face parte dintr-un plan mai mare al companiei de a aduce Skype la acelaşi nivel faţă de competitori.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro