SIVECO Romania lanseaza un nou modul informatic: Managementul ...

septembrie 17, 2010

Derularea de proiecte europene impune necesitatea urmaririi atente a acestora mai ales din punct de vedere financiar-contabil. Pentru a veni in sprijinul institutiilor care acceseaza curent fonduri structurale si care trebuie sa respecte rigorile impuse de finantatori, SIVECO Romania a lansat Modulul de Management Financiar al Proiectelor.

Acesta se bazeaza pe componentele SIVECO Applications 2011 - solutia de gestiune a afacerilor a companiei SIVECO Romania - si se adreseaza organizatiilor care deruleaza proiecte finantate din fonduri europene, indiferent daca au implementat sau nu sistemul informatic integrat SIVECO Applications 2011.

Modulul gestioneaza fluxul de inregistrare, prelucrare si raportare a proiectelor contractate. Aceasta inseamna inregistrarea tuturor informatiilor privind derularea proiectului in timp real si accesul la acestea, inregistrarea proiectelor pe un flux unic de prelucrare a datelor, realizarea raportarilor privind stadiul fiecarui proiect, generarea de rapoarte conform legislatiei in domeniul acordarii fondurilor structurale, si anume: Cererea de rambursare, Raportul tehnico-financiar, Evidenta cheltuielilor, Graficul estimativ privind depunerea cererilor de rambursare, posibilitatea dezvoltarii de noi rapoarte pe parcursul derularii proiectului.

Modul interactioneaza cu urmatoarele componente SIVECO Applications 2011: Componenta Managementul Contractelor, Componenta Managementul Achizitiilor, Componenta Managementul Salarizarii, Componenta Managementul Financiar Contabil, Componenta Managementul Mijloacelor Fixe si al Obiectelor de Inventar, Componenta Managementul Bugetelor. In functie de complexitatea proiectului, sistemul informatic integrat SIVECO Applications 2011 permite utilizarea tuturor componentelor.

"Modulul de Management Financiar al Proiectelor vine in sprijinul organizatiilor neguvernamentale, companiilor private, institutiilor publice eligibile pentru finantarile structurale si in special al coordonatorilor de proiecte si al personalului cu responsabilitati in realizarea si managementul financiar al proiectelor", a ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - SIVECO Romania lanseaza un nou modul informatic: Managementul ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro