SIVECO Romania a aderat la initiativa Platforma Europeana ...

septembrie 20, 2010

Incurajarea absorbtiei fondurilor europene si a initiativelor care pot fi transformate in proiecte viabile si folositoare cetatenilor sunt principalele obiective ale Platformei Europene de Dezvoltare (PED), initiativa lansata recent in cadrul mai multor evenimente de referinta la Bruxelles.

Platforma Europeana de Dezvoltare este o initiativa a Fundatiei Valente Umane si reuneste companii romanesti, publice si private din toate sectoarele economiei, reprezentanti ai mediului politic, din societatea civila si diplomatie, implicate sa dezvolte proiecte pentru Uniunea Europeana.

Evenimentul de lansare al PED a inclus conferinta "Europe 2020: Noi resurse pentru crestere economica si dezvoltare".

"SIVECO Romania este un jucator activ pe piata Uniunii Europene, in statele membre sau candidate, cat si un partener al Comisiei Europene intr-o serie numeroasa de proiecte. Furnizam servicii directe pentru organizatii precum Oficiul pentru Publicatii al UE (portalul cercetarii CORDIS), pentru Eurostat (Oficiul de Statistica al UE), EASA (Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei), dezvoltam proiecte de cercetare in cadrul programelor cadru pentru cercetare si dezvoltare tehnologica FP 6 si FP7, precum si proiecte finantate prin instrumente structurale, Phare si IPA", a declarat Stefan Morcov, Vicepresedinte Adjunct SIVECO Romania.

SIVECO Romania se manifesta ca un participant activ la initiativele europene. Din 2005, compania este membru ISTAG, organism cu rol consultativ pe langa Comisia Europeana pentru definirea unei strategii generale de indeplinire a prioritatilor legate de societatea informationala, in cadrul programului european de cercetare, este de asemenea membru al Retelei Europene de Software si Servicii NESSI - unul dintre cele mai importante organisme din domeniul stiintei serviciilor IT, ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - SIVECO Romania a aderat la initiativa Platforma Europeana ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro