SIVECO Applications 2011 ajuta managerii sa ia cele ...

septembrie 23, 2010

Firmele care aleg sa-si informatizeze procesul de productie isi pot majora cu 10% volumul de productie si pot reduce cu pana la 30% timpul alocat aprovizionarii specifice acestei activitati. In regim neautomatizat, aceste avantaje competitive nu pot fi obtinute.

Componenta de Management al Productiei face parte din Sistemul Informatic Integrat SIVECO Applications 2011 si este unul dintre cele mai performante produse de pe piata romaneasca. Componenta asigura o planificare detaliata a productiei pentru obtinerea produselor finale la termenul solicitat, ceea ce aduce semnificative reduceri de costuri.

„Factorii de decizie din companii au acum la dispozitie informatiile si instrumentele necesare in fundamentarea unei politici de productie eficiente si riguros organizate. Componenta de Management al Productiei permite definirea unui flux transparent de procese, usor de coordonat si urmarit, atat din punct de vedere al alocarii si utilizarii resurselor, cat si al calitatii produsului final”, a declarat Danut Stoian, Product Manager in cadrul SIVECO Romania.

Avantajele obtinute de firmele care aleg sa foloseasca acest instrument informatic pot fi cuantificate: reducerea stocurilor de materii prime, materiale si productie neterminata cu 30%, reducerea cu 25% a timpului pentru inregistrarea si emiterea documentelor contabile generate din productie, reducerea de la 1-2 ore la 15 minute a timpului necesar obtinerii tuturor documentelor de livrare prin generarea automata a facturilor/avizelor de expeditie, cresterea cu 50% a controlului fluxurilor de numerar prin evidentierea in rapoarte a necesarului de disponibilitati, micsorarea timpului de introducere a datelor de la 3 zile la o zi .

In plus, managerii pot sa ia mult mai rapid decizii ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - SIVECO Applications 2011 ajuta managerii sa ia cele ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro