Situatie critica a Serviciului de Ambulanta Suceava

Fostul director al Serviciului Judetean de Ambulanta Suceava, dr. Martiniuc Daniel si fostul conntabil –sef, ec. Cojocaru Viorica, au adus Serviciul de Ambulanta in situatia de colaps financiar.

Vechea conducere a SAJ Suceava nu a reusit sa asigure un management corespunzator la nivelul unitatii, fapt care a dus ca nici pana in prezent angajatii sa nu primeasca drepturile salariale din anul 2003 care se ridica la suma de 373.637 RON. Fostii sefi nu au promovat recurs impotriva sentintei civile 319/2004 a Tribunalului Suceava prin care SAJ Suceava a fost obligat la plata sumei respective si in aceasta situatie a fost pus sechestru pe ambulantele serviciului.

Directorul SAJ Suceava, dr. Martiniuc Daniel si contabilul sef, ec. Cojocaru Viorica au fost demisi. Actuala conducere a serviciului a contestat actiunea de sechestru si in prezent, activitatea SAJ Suceava se desfasoara in conditii normale.

Conducerea Ministerului Sanatatii va dispune analizarea dosarului si il va trimite in instanta pentru recuperarea prejudiciului. (MS)