Sistemul performant ce sta in spatele scaunului de masaj Polaris

Fotoliile de masaj au devenit o alternativa execelenta pentru terapiile de masaj care se desfasoara in cadrul saloanelor profesionale. Dezvoltarea tehnologiei a contribuit semnificativ si la cresterea performantelor si functiilor acestora, fiind considerate extrem de eficiente si de necesare acestor vremuri.

Atent la nevoile oamenilor, magazinul Masatto isi surprinde publicul cu o gama variata de fotolii de masaj de inalta performanta si care au drept scop asigurarea maximului de confort si a unor efecte miraculoase asupra sanatatii corpului, dar si a mintii.

Unul dintre fotoliile care s-au evidentiat prin complexitatea si eficienta deosebita de care dispun este Polaris. Fotoliul de masaj Polaris Premium Deluxe 3D este definit de un design deosebit si de functiile uimitoare care contribuie la asigurarea unui masaj terapeutic personalizat, in vederea adaptarii stilului de viata a fiecarei persoane.

Motive pentru care sa introduci in rutina ta masajul oferit de Polaris

Indiferent ca este vorba de un masaj relaxant dupa o zi mai grea, un masaj revigorant inainte de inceperea programului de munca, despre un masaj care sa pregateasca corpul pentru un antrenament intens sau despre recuperarea dupa o boala, Polaris iti ofera toate solutiile de care ai putea avea nevoie.

Acest fotoliu este rezultatul de succes al unui proiect de mare complexitate, care a implicat un efort deosebit dedicat confortului tau. Polaris este echipat cu o tehnologie de scanare corporala realizata in vederea garantarii unei experiente de masaj relaxante si foarte eficiente. Prin intermediul unor role inteligente in zona talpii si in partea din spate a gambelor, Polaris reuseste cu succes sa ofere un masaj cat se poate de complex la nivelul memebrelor inferioare. Datorita faptului ca intregul corp este mentinut in pozitia de gravitatie zero, corpul se va odihni si se va regenera, devenind vizibil mai intinerit si mai energic.

Pozitia Zero Gravity se realizeaza in momentul in care corpul se gaseste in cea mai naturala si relaxata pozitie, atunci cand picioarele sunt deasupra corpului la un unghi de 128 de grade. Aceasta functie creaza o stare de echilibru complet cu ajutorul unei pozitii foarte confortabile, reducand nivelul de presiune asupra inimii si a coloanei. In acest fel se favorizeaza oxigenarea creierului, se elimina oboseala si se imbunatateste substantial calitatea somnului.

Acest model este considerat net superioar modelelor anterioare, intrucat utilizeaza o tehnologie de masaj 3D cu 6 role de masaj. Rolele incorporate aparatului de masaj sunt impinse in exterior pana la maximum 7 cm, garantand un masaj dinamic si performant, care elimina cu succes tensiunea ce se resimte la nivelul umerilor si destinde musculatura spatelui. In acest fel, se realizeaza un masaj superior, precis si in profunzime atat in zona cervicala, cat si in zona gatului, a umerilor, taliei si a sezutului.

Polaris mai dispune si de un sistem audio incorporat in partea de sus a fotoliului, care prin intermediul tehnologiei Bluetooth permite redarea muzicii, iar rolele de masaj vor actiona pe ritmul acesteia. Masajul pe ritm muzical contribuie la eliminarea oboselii si la relaxarea mintii si a corpului.

Nu doar performanta este cea care defineste calitatea fotoliului Polaris, ci si designul foarte atractiv care atrage utilizatorul de la prima vedere. Pielea ecologica antibacteriana este rezistenta si prezinta o suprafata neteda si placuta la atingere, iar finisajele de lux ce completeaza aspectul estetic deosebit al acestuia creaza o experienta confortabila si sanatoasa in acelasi timp.

Mai multe detalii despre Polaris se gasesc in cadrul paginii online a renumitului brand Masatto, unde, de altfel, cei interesati vor descoperi si diverse alte modele surprinzatoare care se pliaza pe cerintele lor.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Sistemul performant ce sta in spatele scaunului de masaj Polaris