Sistemul Media Center are de acum software in limba romana

august 7, 2005

Începând din această săptămână Flamingo prezintă versiunea în limba română a soft-ului care însoţeşte PC-ul Media Center. Aceasta este un produs al Pinnacle, cel mai mare producător de soluţii pentru conexiunea interdomenii.

Flamingo este un nume recunoscut pe piaţa românească şi nu numai ca distribuitor complet de produse IT ci şi audio-video. Printre produsele IT, sistemele asamblate ocupă o poziţie importantă, iar Flamingo este liderul de piaţă recunoscut de trei ani pentru acest segment.

Numeroasele legături dintre cele două game de produse sunt de mult timp prezentate publicului de către Flamingo. Una dintre cele mai interesante demonstraţii plasa PC-ul Media Center în centrul Casei Digitale, concept promovat de Flamingo încă de acum 2 ani, în cadrul unor expoziţii importante, cum ar fi CERF sau Cebit.

Printre facilităţile puse la dispoziţia publicului de către Media Center se numără: redarea programelor TV, redarea posturilor radio şi internet radio, redarea filmelor şi a subtitrărilor în toate formatele cunoscute, pe suport DVD sau CD, posibilitatea de a înregistra filme şi emisiuni TV şi radio preferate direct pe DVD (opţiune exclusivă), posibilitatea de a vizualiza filme fără reclame, accesarea pe loc a tuturor paginilor şi subpaginilor de teletext prin baza de date (opţiune exclusivă), organizarea uşoară a tuturor fişierelor media prin intermediul Pinnacle Media Manager (opţiune exclusivă), stocare de filme, poze, fişiere media, vizualizare fişiere media, editor video pentru poze şi filme, rularea de jocuri, accesul internet, posibilitatea de accesare simultană a mai multor aplicaţii dintre cele expuse mai sus, control facil de la distanţă prin telecomandă sau unităţile periferice wireless incluse în pachet.

Cel mai important element este aplicaţia, care în acest moment are o intefaţă tradusă complet în limba română şi care facilitează accesul tuturor utilizatorilor la funcţiile prezentate mai sus. Avem astfel meniuri separate pentru fiecare funcţie a produsului iar navigarea se poate face foarte uşor, doar prin intermediul telecomenzii.

O altă funcţie foarte importantă a interfeţei este de a facilita structurarea pe directoare separate, precum şi posibilitatile de ştergere, copiere a tuturor fişierelor multimedia, astfel încât să putem păstra doar informaţiile de actualitate.

Interfaţa de la Pinnacle este completată de un TV-Tuner cu certificări multiple, printre care cea mai importantă, "Microsoft WHQL certification for Windows XP".

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro