Sisteme de supraveghere video la Badas Business – Detaliul face diferenta

Asigurati-va afacerea! Pentru a preintampina situatiile neplacute, achizitionati sisteme de supraveghere video din oferta Badas Business! Doar aceasta firma va furnizeaza echipamentele complete de care aveti nevoie, in servicii fiind incluse si montarea, respectiv mentenanta!

Sisteme de supraveghere video – echipamente complete

Firma Badas Business comercializeaza sisteme de supraveghere video CCTV complete, ce constau in: lentile, camere, DVR-uri, UPS-uri si accesorii. Bineinteles, acestea se pot achizitiona si separat.

In plus, puteti cere ajutorul profesionistilor de la Badas Business pentru: proiectarea lucrarii, pentru instalarea componentelor achizitionate, precum si pentru mentenanta si service-ul necesar acestora. Personalul este instruit, are experienta in domeniu si poate sa raspunda oricaror provocari venite din partea clientilor. Mai mult, produsele provin de la nume importante in domeniu – cum ar fi Bentel, E-sol si Q-See –, acest lucru fiind o garantie in plus in ceea ce priveste calitatea.

Oferta de sisteme de supraveghere video este variata si cuprinde: camere de tip Speed-Dome si Dome, DVR-uri cu 4, 8, 16 si 32 de canale, dar si camere IP cu lentila varifocala sau fixa.

Informatii utile despre sisteme de supraveghere video

Din categoria sisteme de supraveghere video fac parte, in afara de produsele mentionate anterior, si: camera detectie faciala, camere de supraveghere exterior, camere supraveghere IP. Prima se adreseaza cu precadere institutiilor si spatiilor de birouri, acolo unde exista un flux mare de persoane zilnic. Camerele IP ofera posibilitatea utilizatorului sa acceseze de la distanta imaginile captate in timp real, prin intermediul internetului, folosind un laptop, un smartphone sau o tableta. Pentru o claritate cat mai buna in ceea ce priveste imaginile inregistrate pe timp de noapte, specialistii Badas Business recomanda achizitionarea camerelor cu leduri IR. Indiferent de model, instalarea se realizeaza foarte usor, iar performanta va este garantata.

Camerele speed-dome, tot din oferta de sisteme de supraveghere video, sunt prevazute cu un zoom optic foarte puternic, datorita caruia se pot observa extrem de bine detaliile din imaginile inregistrate. In plus, ele se pot roti pe verticala si pe orizontala, la anumite grade.

Cine doreste, poate cumpara sisteme de supraveghere video dotate cu camere Dome. Intrucat sunt prevazute cu 24/30 de leduri IR, pot surprinde imagini pana la o distanta de aproximativ 20/36 de metri.

DVR-ul de 32 de canale este un dispozitiv la care se pot conecta 32 de camere, fiind ideal pentru suprafete foarte mari, cum sunt halele, depozitele industriale si supermarketurile / hypermarketurile.

Daca doriti sa instalati sisteme de supraveghere video, discutati amanuntele cu specialistii Badas Business! Ei vor hotari ce fel de echipamente va trebuie si unde vor fi montate, tinand cont de dimensiunile si particularitatile spatiului respectiv si nu numai.

Luati legatura cu firma Badas Business pentru a achizitiona sisteme de supraveghere video de cea mai buna calitate! Ca sa va protejati biroul, unitatea comerciala si, de ce nu, locuinta, va trebuie echipamente realizate conform standardelor in domeniu. Absolut tot ce va este necesar veti gasi la Badas Business! Sunati la unul din numerele de telefon de mai jos si solicitati mai multe informatii despre sisteme de supraveghere video.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Invatatorului, nr. 52, Sector 4

Telefon: 0216.822.021, 0722.675.309

 

» Preluat de pe LivePr.ro
Sisteme de supraveghere video la Badas Business – Detaliul face diferenta