Singurul eveniment imobiliar PREMIUM

septembrie 14, 2010

Toate ofertele imobiliare se regasesc în perioada 23-26 septembrie la Palatul Parlamentului!

Târgul National Imobiliar (TNI) reuneste factorii cheie ce stabilesc tendintele pentru noul sezon imobiliar: dezvoltatori, agentii imobiliare, constructori, institutii financiare, consultanti, brokeri, corporatii ce au filiale în toata lumea, investitori si arhitecti.
Ofertele din cadrul TNI se adreseaza în primul rând clientului final ce este în cautarea primei case/ locuintei de vacanta/ apartamentului de închiriat. În plus, componenta Business-to-Business îsi face simtita prezenta de aceasta data în cadrul editiei de toamna a TNI, prin implicarea directa si participarea activa a managerilor de proiecte si a persoanelor cu putere de decizie în procesul de networking.

Italienii ne învata sa construim în stil ECO!
Târgul National Imobiliar este singurul eveniment imobiliar premium ce radiografiaza situatia imobiliara la nivel national si se bucura de prezenta internationala de exceptie.
Energy Sari participa în exclusivitate la TNI si prezinta românilor tehnologia de ultima generatie în constructia în stil eco si instalatiile de producere a energiei electrice fotovoltaice.

Economisirea este cuvântul de ordine!
Atât expozantii acestui targ cât mai ales vizitatorii economisesc prin TNI.
Participarea la acest eveniment timp de patru zile alaturi de toate companiile specializate în real estate si concentrarea efortului asupra unui public deja atent selectat, ce îndeplineste toate cerintele pentru a fi potential client înseamna economisire de timp, resurse umane si materiale pentru expozanti.
Numarul mare de oferte imobiliare, diversitatea acestora, prezenta tuturor jucatorilor din domeniul imobiliar si financiar în acelasi loc, vine în ajutorul vizitatorilor sub forma de economisire de energie, timp si ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Singurul eveniment imobiliar PREMIUM

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro