Sibiu: o oferta culturala inedita in weekendul 13-15 ...

iulie 31, 2010

Muzeul National Brukenthal si Complexul National Muzeal Astra au incheiat astazi un acord de colaborare cu ARTmania Festival, festivalul de muzica si arte conexe din Sibiu.

Parteneriatul are ca obiectiv promovarea la nivel national a spatiilor muzeale aflate in patrimoniul institutiilor mentionate, prin intermediul canalelor de comunicare dedicate festivalului si facilitarea accesului publicului participant in conditii speciale.
Astfel, posesorii de bilete sau abonamente la ARTmania Festival 2010, au ocazia de a vizita Muzeul de Istorie, Palatul Brukenthal, Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Farmaciei, Muzeul de Vanatoare si Galeria de Arta Contemporana, achitand o taxa simbolica generala de numai 3 RON pentru fiecare muzeu.

Special pentru iubitorii culturii gotice, Muzeul National Brukenthal recomanda publicului ARTmania expozitia Gothic: Trairea Neo-gotica vs. Modelul Iluminist, gazduita in subsolul Palatului Brukenthal.

Reducerea oferita de Muzeul National Brukenthal este strict valabila pentru posesorii de bilete sau abonamente ARTmania Festival 2010, preschimbate in bratari de acces la centrul de informare, amplasat in Piata Mare din Sibiu, in perioada 13-15 august 2010.

In aceleasi conditii, participantii la ARTmania Festival 2010 beneficiaza de acces gratuit in spatiile Complexului National Muzeal “ASTRA” Sibiu: Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA, Muzeul Civilizatiei Transilvane “ASTRA”, Muzeul de Etnografie Universala “Franz Binder” si Muzeul de Etnografie si Arta Populara Saseasca “Emil Sigerus”. Dintre atractiile pe care Muzeul ASTRA vi le recomanda, fac parte: Targul Creatorilor Populari din Romania, aflat la a XXVII-a editie, manifestare ce se desfasoara in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului in perioada 13-15 august, intre orele 10,00-18,00 cu invitati mesteri populari din toate zonele etnografice ale tarii, specializati in tesut, brodat, olarit, incondeiat oua, sculptura in lemn si os, pictura de icoane, cojocarit, confectionat masti, podoabe, jucarii, instrumente muzicale, mobilier si impletituri din fibre vegetale si Expozitia Arta si mestesuguri contemporane norvegiene ”Constructii”, deschisa in perioada 16 iulie –

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro