Si-a cerut iubita in casatorie alcatuind o inima din 99 de iPhone-uri, dar a fost refuzat

Un tanar din China a cumparat 99 iPhone-uri 6 pentru a-si impresiona iubita in timpul cererii in casatorie. In momentul cand intreaga tara sarbatorea Single’s Day (Ziua persoanelor single), acesta s-a hotarat ca este timpul sa puna capat burlaciei si sa-i propuna fetei trecerea la o noua etapa a relatiei lor.

Prin urmare, barbatul a cheltuit aproximativ 50.000 £ (echivalentul salariului pe 2 ani) pentru a cumpara dispozitivele inteligente si pentru a le aranja in forma de inima. Numarul 99 a fost ales intentionat, in ideea ca un singur lucru mai lipseste pentru a atinge perfectiunea (numarul 100), si anume confirmarea fetei.

La cererea in casatorie s-au strans imediat mai multi spectatori, care au profitat de ocazie pentru a inregistra intregul moment si a-l posta pe Weibo – principala retea sociala din China.

Din nefericire, raspunsul iubitei sale nu a fost cel asteptat. Fata nu a fost impresionata de „eforturile” partenerului sau de a-i castiga atentia si l-a refuzat, in fata intregii audiente. Barbatul nu a castigat prea multi simpatizanti nici pe Weibo, majoritatea utilizatorilor catalogand gestul sau drept unul „stupid si inutil”.

Sursa: The Independent