Showroom Citroen in Pitesti

CARTEC TRADE a inaugurat pe 16 iunie 2005 centrul auto integrat Citroen in Pitesti , pe varianta Slatina, pe DN 65B . Acest centru este construit dupa toate standardele marcii Citroen. Este unul dintre cele mai moderne showroom-uri Citroen. Suprafata totala construita este 1700 m² .

SHOWROOM CITROEN

In showroom-ul CARTEC TRADE sunt expuse toate modelele de autoturisme Citroën ,(Citroen C2, C3, C3 Pluriel, C4, Xsara Picasso, C5,Berlingo Multispace si C8),-pe o suprafata de 360m2, iar in exterior este amenajata o expozitie speciala cu gama completa de vehicule comerciale Citroen: Berlingo Furgon, Jumpy si Jumper.

SERVICE CITROEN

In dorinta de a oferi clientilor Citroen o gama de servicii integrate, la cele mai inalte standarde, concesiunea din Pitesti beneficiaza si de un service construit dupa toate criteriile marcii Citroen. Pe langa aparatele moderne si eficiente, concesiunea Citroen beneficiaza de oameni pregatiti, formati pentru a fi adevarati profesionisti, veritabili ambasadori ai marcii Citroen.

Cartec Trade a deschis, in aceeasi locatie si un centru de activitati auto specifice, unde sunt oferite urmatoarele servicii: vanzari vehicule noi, vanzari piese de schimb si accesorii, reparatii caroserii, reparatii mecanice, diagnoza computerizata.

VALOAREA totala a investitiei este de 950.000 € .

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro