Shopping-ul este pasiunea româncelor care câștigă mii de dolari din frumusețea lor

În prezent, România este țara tuturor posibilităților, după cum se arată din constatările tinerelor ce câștigă la 20 de ani mai bine decât părinții lor sau cunoștințe cu zeci de ani de experiență în industrii demult apuse. Este adevărat că inteligența (încă) este recunoscută, însă nu și remunerată. Astăzi, mai mult ca niciodată se pune accentul pe un pachet complet de abilități și calități conexe, printre care ambiție, frumusețe și adaptabilitate la schimbările care apar și dispar într-un ritm alert din piața muncii.

Noua generație se apropie vertiginos de câștiguri formidabile, pe care le obține grație seriozității și atenției la trendurile profitabile venite din Europa și America. Aceste mișcări produc curente economice care lovesc pozitiv situația financiară a țării, cu preponderență atunci când banii câștigați de femeile din România sunt investiți în business-uri mici sau merg către shopping-ul de lux ce atribuie magazinelor online profituri fulminante. Deși câștigă mii de dolari lunar, tinerele care se bucură de joburi privilegiate resimt importanța banilor și consideră orice bun achiziționat ca fiind o investiție ce contribuie la imaginea lor.

Cele mai frumoase românce se răsfață cu ceasuri scumpe și parfumuri de nișă ca urmare a unui stil de viață luxos la care sunt încurajate de noul job

Imaginea contează independent de unghiul din care alegem să privim lucrurile. Fie că își desfășoară activitatea dintr-un birou cochet, fie că aleg să lucreze remote sau din confortul locuinței lor, tinerele românce care simt potențialul frumuseții lor sunt convinse că stilul personal are un cuvânt de spus despre ele. De aceea, peste 65% dintre tinerele care lucrează ca model la Enjoy Studios, cel mai popular studio de videochat din Bacau susțin că se simt mai încrezătoare atunci când poartă un parfum original sau un ceas classy din ultimele colecții Fossil.

Caractere tari ahtiate după parfumuri de damă neconvenționale

Frumusețea româncelor a devenit laitmotivul Europei. Dincolo de trăsăturile lor absolut perfecte, acestea se fac remarcate și datorită unui deosebit simț estetic manifestat în alegerea unor parfumuri originale, fiind orientate în funcție de recenzii și păreri ale altor modele care au testat, în prealabil, astfel de esențe de lux. Parfumurile casei Maison Francis Kurkdjian, Clive Christian sau Jo Malone sunt doar câteva dintre esențele pe care modelele de videochat le iubesc și care le desăvârșesc ținutele classy în timpul liber.

Parfumurile de damă se numără, de altfel, printre atracțiile în materie de shopping ale femeilor care câștigă bine în România. Potrivit unui studiu desfășurat de un important retailer din industria de beauty, publicul care generează cele mai multe vânzări la parfumurile de nișă și cele al căror preț pornește de la 600 ron este cel feminin, în timp ce bărbații stagnează la nivelul parfumurilor semnate de Carolina Herrera sau Christian Dior, adică branduri “mainstream”. Totuși, tot femeile sunt cele care achiziționează parfumuri de lux pentru partenerii lor; printre astfel de exemple se numără colecția Stronger With You și Because It’s You de la Emporio Armani.

Investiția într-un ceas de mână ca back-up pentru colapsul financiar

Româncele sunt frumoase, însă inteligența lor nu rămâne nerecunoscută. Deși obișnuiesc să aloce sume importante pentru sesiuni costisitoare de shopping în cele mai scumpe mall-uri din România, acestea gândesc fiecare achiziție din perpectiva unei investiții. Astfel, un ceas de damă achiziționat prin intermediul platformelor specializate în recenzii poate fi, mai târziu, amanetat sau chiar vândul la un preț aproape intact, dacă discutăm de un exemplar unicat.

Cum nu există un tipar al femeii care activează în industria de videochat din Bacău sau Piatra Neamț la Enjoy Studios, stilul fiecărei femei este unic și poate fi pus în valoare prin accesoriile dorite. În timp ce unele preferă ceasurile statement, cu un design minimalist și ușor de asortat la ținutele de zi, altele aleg să își condimenteze stilul cu ceasuri fine, desăvârșite prin curele din piele, precum exemplarele din colecția de ceasuri Fossil pentru femei.

Statutul de model le permite celor mai frumoase românce să se bucure de independență financiară, motiv pentru care nicio sesiune de shopping nu sfârșește prin sentimente de vinovăție pentru bugetul “consumat” pe bunuri materiale. Stilul personal al modelelor Enjoy este pus în valoare prin purtarea unui parfum puternic și ceasuri statement care le alocă un plus de rafinament atât ținutelor purtae în timpul programului de lucru, cât și în timpul evenimentelor de seară pe care le găzduiesc sau la care sunt invitate.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Comments

comments