Sheikh Mohammed a planuit atentatul din 11 septembrie de la A la Z

martie 15, 2007

Sheikh Mohammed si-a recunoscut initiativa in organizarea atacurilor de la 11 septembrie, ne informeaza publicatia The New York Times.
"Eu am fost directorul operaţional al şeicului Ossama Bin Laden pentru organizarea, plănuirea, urmărirea şi executarea operaţiunii 11 septembrie", a afirmat el.
De asemenea, si-a asumat pe deplin sau partial responsabilitatea pentru mai mult de 30 atacuri teroriste sau comploturi.
“Nu imi place sa omor copii si pusti.” a mai declarat Sheikh. Dar declaratia sa a continuat ..“Limbajul razboiului aduce victime.”
Desi oficialii americani au corelat atacurile de la 11 septembrie 2001 cu Sheikh Mohamed si cu alte cateva atentate, confesiunea sa a fost prima care a dezvaluit in cuvintele sale proprii o multitudine de alte planuri oripilante printre care asasinarea presedintelui Jimmy Carter si Bill Clinton sau a lui Papa Ioan Paul al 2-lea.
Se pare ca alte declaratii facute de Sheikh pentru C.I.A. au fost consecinta interogatoriilor sub tortura in timp ce declaratia facuta sambata la tribunal nu a presupus nici un fel de presiune.
Mohammed se considera insa un revolutionar comparandu-se cu George Washington.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro