SHARP castiga 7 premii BERTL’S BEST OF 2006

Noua linie de echipamente multifunctionale color Sharp a fost recunoscuta pentru performante exceptionale si recompensata cu 7 premii de catre BERTL (Business Equipment Research and Test Laboratories), unul dintre cei mai mari critici independenti din domeniu.

BERTL realizeaza anual evaluari independente a peste 5000 de modele de copiatoare, imprimante, echipamente multifunctionale, alb-negru si color, examinand performantele, caracteristicile tehnice care confera functionalitate maxima produselor, costurile de producere a documentelor si fiabilitatea acestora din perspectiva utilizatorului final.
Avand cea mai mare biblioteca de rapoarte si analize comparative, BERTL realizeaza un clasament de referinta pentru utilizatori si manageri IT, iar cele mai bune echipamente si softuri din domeniul imagisticii digitale sunt recompensate cu premiile BERTL.
In 2006, in categoria echipamentelor color pentru birouri, BERTL a acordat cele mai mari calificative noilor multifunctionale color Sharp. In plus acestea au fost premiate si pentru inovatie in sistemul de control al echipamentului de catre utilizator, iar companiei Sharp i-a fost confirmata pozitia de lider in ceea ce priveste asigurarea securitatii informatiilor/datelor utilizate de catre echipamente .