Sfaturi valoroase de la experti in aplicatii pentru ...

septembrie 23, 2010

Noul blog ofera acces la informatii de mare actualitate ale industriei, dar si ale companiei, asa cum se poate intelege si din subtitlul blogului: “Sfaturi valoroase de la expertii in software de business”. In acest concept, de altfel, primul post al blogului contine o analiza interesanta privind criteriile obiective care ajuta la selectarea unei aplicatii de planificare a resurselor intreprinderii (ERP).
Blogul Epic TechTrends, carte poate fi accesat la adresa http://blogs.epicor.com/techtrends/, tinteste sa faciliteze comunicarea simpla, directa si rapida cu clientii actuali si potentialii ai Epicor, dar si cu orice alte persoane interesate de aplicatiile de afaceri. Astfel, acestia urmeaza de acum sa obtina mai in detaliu si mai rapid informati specifice despre ERP, care sa ii sprijine sa ia la timpul potrivit cele mai bune decizii de business.
Pornind cu subiectele “Fata in fata” si “Criterii de selectie ERP”, realizatorii blogului au in plan sa deschida si alte teme de discutii interesante pentru toti cei dornici sa stie mai multe despre aplicatiile de business si utilizarea lor in Romania.

Despre Epicor Software Corporation
Epicor Software este un lider mondial in livrarea solutiilor software de afaceri catre industriile de productie, distributie, comert cu amanuntul, ospitaliere si de prestari servicii. Cu peste 20.000 de clienti in mai mult de 150 de tari, firma Epicor ofera solutii software integrate pentru planificarea resurselor intreprinderii (ERP), managementul relatiilor cu clientii (CRM), managementul lantului de aprovizionare (SCM) si comertul cu amanuntul, care permit companiilor sa obtina o eficienta crescuta si sa isi mareasca profitul. Fondata in 1984, Epicor ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Sfaturi valoroase de la experti in aplicatii pentru ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro