Sfaturi pentru întâlniri matrimoniale on-line de succes

În urmă cu zece ani a avea o  întâlnirea online se credea a fi ceva ce au făcut doar adulții timizi,nu foarte sociabili care încă locuiesc cu  părinții lor. Astăzi, este o industrie masivă cu milioane de participanți „normali”. Dacă alegeți să utilizați site-uri de dating online, sănătatea mentală și siguranța fizică sunt extrem de importante.

Sfaturi pentru întâlniri matrimoniale on-line sigure și de succes.

Multe persoane consideră că întâlnirile online sunt ciudate când vin de pe site-uri de dating sau rețele sociale. Îți vor spune povești despre cum singurul mod adecvat de a găsi pe cineva,este să îi întâlnești personal în locuri publice,prin prieteni cunoștințe sau la locul de muncă. Pe de altă parte, multe pesoane condiseră că întâlnirea online este total normală și în totalitate sigură. Adevărul se află undeva la mijloc.

Dacă doriți să fiți în siguranță când stabiliți o întâlnire online, trebuie să fiți precauți.Nu este nimic în neregulă sa îți dai o întâlnire online. Cu toate acestea, de fiecare dată când vă deschideți către persoane cunoscute pe site-urile de matrimoniale, există posibilitatea ca ceva să nu meargă.

Iată câteva sfaturi despre cum să vă protejați.

  1. Alegeți site-uri de dating online cu înțelepciune.

Primul pas este să alegeți platforma potrivită de întâlniri online. Există o mulțime de site-uri web și aplicații pe piață, așa că va trebui să oferiți atenția cuvenită și să analizați avantajele și dezavantajele și caracteristicile fiecăruia.

Dacă sunteți interesat cu adevărat de întâlniri, trebuie să aveți grijă să evitați site-urile care încurajează întâlniri de genul one night stand” în care așteptările utilizatorilor sunt în mare măsură concentrate pe sexul fără obligații. Multe dintre acestea există și probabil nu veți dori să vă amestecați cu ele. În schimb, alege un site precum GoDating.ro, care este concentrat pe construirea de relații sănătoase între parteneri serioși și dedicați.

  1. După ce găsiți un potențial partener, încercați să vă cunoașteți cât mai bine discutând prin intermediul chat-ului oferit de site-ul de matrimoniale ales,să vă trimiteți poze reale,ulterior stabilind de comun acord să vă cunoașteți și față în față. În timp ce majoritatea oamenilor sunt cinstiți și autentici, există unii oameni care folosesc site-uri de matrimoniale pentru a profita de alții. Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le faceți este să vă asigurați că individul este cine spune.
  2. Stabiliți ca întâlnirea să aibă loc într-un spațiu public,cum ar fi un parc,un restaurant sau chiar la mall. Când întâlnești pe cineva online, va trebui să fii precaut pentru primele două întâlniri. Pur și simplu nu știți cu cine vă întâlniți și nu trebuie să vă puneți siguranța și integritatea în pericol.
  3. Anunțați un prieten în ziua întâlnirii că urmează aveți o întâlnire cu o persoană cunoscută prin intermediul unui site de matrimoniale,să știe unde vă aflați cu cel care vă dați întâlnire,locul și ora și poate chiar și o poză cu cel/cea cu care vă veți întâlni. Puteți chiar să le cereți să vă sune în timpul întâlnirii sau să vă trimite un sms rapid. Acest lucru îți spune că nu ești singur/a și că cineva va ști de tine,iar în cazul în care întâlnirea nu merge tocmai cum vă doreați,puteți folosi apelul ca o scuză să puteți pleca mai devreme fără ca cel cu care v-ați întâlnit să se nu se simtă prost.
  4. Luați lucrurile încet.Experții în relații sfătuiesc întotdeauna să iei lucrurile încet – indiferent dacă îți cunoști partenerul de întâlnire de ani buni sau dacă este prima întâlnire. Saltul într-o relație sexuală sau romantică imediat se poate simți cum trebuie, dar adesea provoacă probleme emoționale și relaționale pe drum. Faceți cunoștință înainte de a duce lucrurile la nivelul următor.
  5. Întâlnirile online vor fi o normalitate in următorii ani.Rețelele de socializare și site-urile de dating nu vor dispărea,ci vor deveni mai populare în următorii ani ,odată cu  noua generație de tinerii care intră în lumea întâlnirilor. Deci, în loc să evite întâlnirile matrimoniale online în total, strategia mai bună ar putea fi aceea de a o îmbrățișa.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Sfaturi pentru întâlniri matrimoniale on-line de succes