Sfaturi pentru începutul de sezon

După ce ai lăsat ,,motorul" să se odihnească două-trei luni, vrei să ieşi şi să goneşti pe străzi. E ceva normal pentru un proprietar de motocicletă. Înainte să o iei de coarne şi să o turezi, gândeşte-te să urmezi câteva sfaturi.

1. Fii atent în trafic. Dacă tu nu ai uitat de şoferii de maşini din trafic, cu siguranţă ei au uitat de motociclişti după absenţa de câteva luni din trafic. Cu cât eşti mai atent, mai în alertă şi cu mintea la drum, cu atât vei fi mai în siguranţă.

2. Ia-o încet. După lunile în care ai stat pe margine, s-ar putea ca atunci când ieşi pentru prima dată primăvara să te ia valul. Nu uita că s-ar putea ca reflexele să îţi fie puţin adormite.

3. Ţine tare de ghidon. Gropile din asfalt nu s-au astupat din senin. Nu vrei să ajungi una cu pământul din cauza unui ,,gropan" pe care ai putea la fel de bine să o ocoleşti.

4. Nu îţi abate ochii de la drum. Din cauza căldurii, sau mai bine spus datorită ei, fetele nu mai sunt la fel de acoperite cum erau iarna. Se acceptă trasul cu ochiul atâta timp cât eşti atent.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro