Sfaturi pentru alegerea uniformelor medicale

Persoanelor care lucreaza in domeniul medical le sunt absolut necesare uniformele medicale, indiferent daca acestea isi desfasoara activitatea intr-un spital public sau intr-un cabinet medical privat. Aceste piese vestimentare au rolul de a proteja atat asistentele si medicii, cat si pacientii, astfel incat toate consultatiile, dar si tratamentele sa fie realizate in conditii adecvate.

Cei care sunt in cautarea unor uniforme antimicrobiene trebuie sa stie care sunt aspectele pe care trebuie sa le ia in considerare, pentru a lua cea mai buna decizie, atunci cand vor o uniforma calitativa.

Marimea uniformelor medicale

Prima data, personalul medical trebuie sa se asigure ca achizitioneaza uniforme in functie de marime. Piesele vestimentare pe care asistentele și medicii le poarta in timpul consulatiilor, dar si in timpul operatiilor, trebuie sa fie confortabile, astfel incat sa ofere o stare de bine celor care le poarta. Alegand uniforma sau sabotii medicali prea mici sau prea mari, cei care lucreaza in domeniul medical pot intampina destul de multe dificultati in a se concentra foarte bine in momentele de maxima importanta, care vizeaza sanatatea pacientilor, iar acest lucru trebuie evitat.

Materialele utilizate

Un alt aspect care trebuie luat in considerare inainte de achizitionarea unei uniforme este materialul din care aceasta este confectionata. Este recomandat ca piesele vestimentare sa aiba in compozitia lor un mix intre polyester, bumbac si poplin. In cele mai multe cazuri, uniformele care au 65% polyester si 35% bumbac si poplin sunt de calitate, deoarece ofera pielii posibilitatea de a respira usor, chiar si in situatiile dificile, si pe de alta parte, ofera personajului medical libertatea de miscare necesara.

Uniforme medicale | Doctoriq.ro

uniforme medicale

De asemenea, uniformele medicale trebuie sa fie alese in functie de sezon. Astfel, pe timpul verii sunt potrivite modele subtiri cu pantaloni lungi si bluze cu maneca scurta, iar in sezonul rece, cand temperaturile sunt mult mai scazute, medicii si asistenele trebuie sa aleaga uniforme mai groase, care sa le asigure un nivel ideal de confort termic.

Pe site-ul Doctoriq.ro, site specializat in imbracaminte si incaltamine pentru asistente medicale, dar si pentru doctori, aceste uniforme medicale pot fi comandate foarte usor.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Sfaturi pentru alegerea uniformelor medicale

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro