SEX SHOP cu LAURA ANDRESAN

Prima televiziune de home-shopping din Romania,TELESHOP 24 TV, marca a Interactive Media Holding, si-a lansat noua grila de programe. Cu o imagine si o filosofie noua, echipa Teleshop 24 TV scoate pe piata o grila care combina in mod fericit conceptul de T- Commerce cu entertaimentul si talk-show-ul.
Incepand cu data de 10 februarie 2006, TELESHOP 24 TV, va invita sa urmariti un show inedit, care o are ca protagonista pe Laura Andresan.Emisiunea va fi difuzata zilnic,incepand cu ora 01:00.In cadrul emisiunii vor fi invitate personalitati din viata publica care vor raspunde intrebarilor Laurei.
Gazda emisiunii si asistentele sale se adreseaza unui public determinat, omogen si avizat, misiunea show-ului fiind aceea de a vinde jucarii si accesorii erotice. In cadrul emisiunilor “SEX SHOP cu LAURA ANDRESAN” veti gasi informatia pe care o cautati, raspunsuri la intrebarile cuplurilor si a celor cu probleme sexuale.
TELESHOP 24 TV transmite necodat prin satelitul SIRIUS 2 (5E), frecventa 12697, polaritate V, SR 14685, FEC 3/4.De asemenea, ne gasiti in retelele de cablu RCS,ASTRAL si in majoritatea companiilor independente din tara.Daca nu aveti postul nostru in grila dumneavoastra de programe, va rugam sa solicitati operatorului de cablu introducerea postului TELESHOP 24 TV in pachetul de programe.