Servicii profesionale de curatenie dupa constructor, in Bucuresti si Ilfov

In mediul rezidential, dar si in cel de business, renovarile / reamenajarile pot fi destul de frecvente, pentru a oferi mediului interior un aspect modern si perfect functional in relatie perfecta cu nevoile utilizatorilor. Un astfel de update estetic este intotdeauna un lucru pozitiv, insa dupa plecarea echipei de meseriasi mai este un pas pana la momentul in care se poate receptiona cu adevarat spatiul de catre utilizatori: curatenia.

Este necesara o curatenie generala, insa una aparte - curatenie dupa constructor. Chiar si cei mai atenti meseriasi lasa in urma unele aspecte negative, cum ar fi pete de vopsea, resturi de alte materiale, foarte mult praf etc. Unele urme nu se pot indeparta cu solutii simple de curatenie, ci este nevoie de solutii specifice spre exemplu pentru dizolvarea vopselei de pe anumite suprafete, fara deteriorarea respectivei suprafete. Ustensilele trebuie sa fie de asemenea speciale, pentru a nu se zgaria unele materiale.

Solutia perfecta: sa apelezi la servicii profesionale de curatenie dupa constructor. In Bucuresti si Ilfov exista multe firme de curatenie Bucuresti - Ilfov, insa mare atentie la procesul de selectie. O simpla cautare pe Google nu este de ajuns. Este bine sa analizati cu atentie profilul companiei, sa vedeti online daca exista informatii, articole sau recenzii despre respectiva companie. Nu va ghidati doar pe pret! Trebuie sa va asigurati de un raport corect calitate /pret si eventual sa alegeti o companie cu care puteti colabora pe termen lung pentru servicii de curatenie generala ocazionala si mai ales pentru servicii de intretinere curatenie. Serviciile pot fi contractate pentru apartamente si case sau vile, dar si pentru spatii de birouri, centre comerciale, depozite, restaurante, magazine etc.

Curatenia dupa constructor include nu doar spalarea clasica a geamurilor, pervazurilor si tocurilor, ci si indepartarea urmelor de vopsea lavabila si eventual alte solutii, daca este cazul. Se vor aspira peretii si se vor curata aparatele de aer conditionat, care probabil au "suferit" in urma procesului de modernizare a spatiului. Usile se curata de asemenea, tot cu atentie la eventuale urme de vopsea. La fel se procedeaza in cazul prizelor, intrerupatoarelor, corpurilor de iluminat, caloriferelor, centralei termice daca este cazul...

Se vor indeparta de asemenea foliile de protectie si alte materiale care nu mai sunt utile, dar care au fost utilizare pe perioada efectuarii renovarii. Urme de materiale precum chit, ciment sau vopsea lavabila sunt inlaturate de pe orice suprafete, acolo unde este necesar. Dincolo de curatare, totul este dezinfectat si odorizat. Practic, un spatiu renovat / amenajat este preluat de firma de curatenie si apoi predat in starea perfecta pentru utilizare.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro