Servicii financiar contabile pentru Asociatiile de Proprietari

Vreti sa rezolvati problemele administrative ale asociatiei de proprietari? Daca asociatia dvs. de proprietari are pierderi, nu exista o situatie clara a gestiunii, iar tensiunile cresc din cauza lipsei de transparenta, atunci aveti nevoie de un expert contabil profesionist care sa se ocupe de toate aceste probleme.

Mai exact, aveti nevoie de un contabil cu experienta in domeniul asociatiilor de proprietari. Firma noastra de contabilitate, cu peste 15 ani de experienta in domeniu, vine in ajutorul asociatiilor de bloc din Bucuresti cu servicii de gestiune si de contabilitate la preturi avantajoase.

Serviciile noastre sunt transparente, evidenta contabila fiind tinuta intr-un soft informatic specializat, la care veti avea acces online 24/7. Astfel, veti putea vizualiza si verifica, oricand doriti, lista de plata, facturile repartizate pe lista curenta de plata, consumul de apometre, datoriile asociatiei, veniturile asociatiei de proprietari… etc.

Serviciile de contabilitate pe care le oferim sunt adresate asociatiilor de proprietari din blocuri sau imobile, complexe rezidentiale sau cladiri de birouri din Bucuresti.

Firma noastra de contabilitate va ofera urmatoarele categorii de servicii:

•Calculul listei de intretinere cu ajutorul unui program specializat pentru asociatii de proprietari.
•Generarea si intocmirea listei lunare de intretinere, a statelor de plata pentru salariati/colaboratori cu conventii civile/mandate…etc., in baza pontajului primit.
•Generarea si intocmirea registrelor obligatorii.
•Generarea si intocmirea urmatoarelor fise: fise pe apartamente, fisa oricarui cont folosit si fisa pe operatiuni diverse.
•Intocmirea si transmiterea fisierului Revisal.
•Intocmirea situatiei activ-pasiv.

Despre noi:

Echipa noastra este formata din experti contabili membri CECCAR, acreditati sa conduca contabilitatea unei asociatii de proprietari.

Oferim servicii contabile la cele mai inalte standarde, cunoastem in amanunt legislatia in vigoare si suntem la curent cu noile modificari legislative.

Calitate, incredere, eficienta!

Pentru mai multe detalii despre serviciile si tarifele noastre, va invitam sa vizitati noul nostru site www.contabilitate-asociatie-proprietari.ro.

» Preluat de pe LivePr.ro
Servicii financiar contabile pentru Asociatiile de Proprietari