Senzational! Dispozitive de castitate pentru controlul fidelitatii barbatilor

noiembrie 14, 2013

O companie americana CB-X vine cu o idee care ar putea sa ajute femeile geloase sa tina in frau „alergatul dupa fuste” al barbatilor de langa ele. Compania propune un dispozitiv de castitate pentru barbati care le impiedica acestora accesul la partile intime.

CB-X propune o colectie variata de astfel de dispozitive, cu modele care pot satisface si cele mai exigente cererii in materie de look si confort. Singurul inconvenient este ca barbatul nu va putea sa obtina placere sexuala doar atunci cand cea care detine cheia dispozitivului va permite acest lucru.

Pe site-ul CB-X compania isi descrie produsul spunand ca acesta va impiedica barbatul „pofticios” sa se atinga de organele genitale pentru a obtine placere sexuala. Aceasta placere ii va fi oferita doar atunci cand detinatoarea cheii va decide ca este momentul potrivit, ceea ce il transforma pe barbat intr-un prizonier fara scapare, controlat strict de purtatoarea cheii. Aceasta detine controlul total asupra placerilor sexuale ale barbatului si asupra momentului oferirii lor.

Chiar daca are vine cu o serie de finisaje de exceptie, dispozitivul este unul mult prea sadic.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro