Sensiblu - investitie de peste 170.000 Euro pentru sanatatea pacientilor din Prahova

In lunile septembrie si octombrie Sensiblu a contribuit la dotarea spitalelor din Ploiesti cu mobilier si aparatura medicala in valoare de peste 170.000 Euro. Spitalul de Obstetrica si Ginecologie si Spitalul de Pediatrie au beneficiat de donatii.

„Orice parinte stie cat de importanta e sanatatea copiilor. De aceea, Sensiblu a derulat de-a lungul timpului numeroase campanii prin care am ajutat copiii din intreaga tara. Suntem bucurosi ca am reusit sa imbunatatim conditiile de spitalizare ale micilor pacienti de la Spitalul de Pediatrie.

Prin donatia de la Spitalul de Obstetrica Ginecologie speram sa contribuim la mentinerea sanatatii pacientelor din intregul judet. Suntem constienti de faptul ca de sanatatea femeilor, in special a viitoarelor mamele, depinde in mare masura sanatatea copiilor nostri si a intregii comunitati. Speram ca pacientele sa beneficieze din plin de tehnica de ultima generatie care le este pusa la dispozitie. Sensiblu si grupul A&D Pharma vor derula in continuare proiecte similare, in beneficiul pacientilor.” a spus Robert Popescu Chief Executive Officer Sensiblu
Investigatii medicale de ultima ora la Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti
Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti a fost dotat cu un ecograf de ultima generatie, datorita caruia pacientele din judetul Prahova beneficiaza de investigatii medicale de ultima ora. Ecograful Voluson E8 permite realizarea tuturor tipurilor de examinări ecografice, atat obstetricale cat si ginecologice, inclusiv ecografie mamara.

Datorita rezolutiei inalte a aparatului, se pot obtine imagini ale inimii fetale cand fatul are dimensiunea unui deget. Aparatul este dotat cu softuri ce permit evaluarea cu finete a sarcinii in functie de trimestru sau de organ: softuri dedicate pentru urmarirea evolutiei fatului pe intreg parcursul sarcinii, sau pentru ecografia de cord fetal, softuri de evaluare a craniului fetal, etc.
“Ecograful multidisciplinar Doppler 3D/4D este liderul in materie de ecografe dedicate examinarilor de obstetrica ginecologie. Combina calitatea exceptionala a imaginii cu tehnologii unice de prelucrare a volumelor, permitind diagnosticul si luarea deciziei terapeutice chiar si in cazuri complexe, cu risc crescut. Cu ajutorul unor softuri si tehnologii precum 4D avansat, mod tomografic, dar si altele, permit depistarea unei game largi de malformatii fetale (cord, osteoarticular, genitourinar, digestiv, etc). In perspectiva il vom utiliza si la examenul sanului dar si pentru recoltarea de lichid amniotic pentru amniocenteza,” explica Dl. Dr. Calin Boeru, Managerul Spitalului de Obstetrica Ginecologie Ploiesti

Anual au loc 5000 de nasteri la spitalul de Obstetrica Ginecologie din Ploiesti. Conditii mai bune pentru copiii internati la Spitalul de Pediatrie Ploiesti
Spitalul de Pediatrie din Ploiesti beneficiaza de 45 de paturi si saltele noi, de noua aparate de aer conditionat si nebulizatoare absolut necesare pentru tratamentul celor mici.„Donatia facuta de Sensiblu a imbunatatit microclimatul si conditiile hoteliere ale sectiei de copii mari, crescand gradul de satisfactie al pacientilor si apartinatorilor” a spus Dl. Dr. Vasile Oresta, Managerul Spitalului de Pediatrie Ploiesti. 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro