Seminar: Dinamica relaţiilor în familia unei persoane cu ...

septembrie 6, 2010

6 septembrie 2010, TimiÅŸoara

Fundaţia „Pentru Voi” a organizat în data de 30 august la Hotel Majestic, în Mamaia, seminarul cu tema Dinamica relaţiilor în familia unei persoane cu dizabilităţi intelectuale angajate.

Evenimentul face parte din proiectul Economia socială - o şansă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - „Investeşte în oameni!”.

Evenimentul s-a bucurat de participarea a 23 persoane din toată ţara, reprezentanţi ai unor familii care au în componenţă persoane cu dizabilităţi intelectuale şi ai unor organizaţii de părinţi.

În cadrul seminarului s-au dezbătut teme precum: locul şi rolul unei persoane cu dizabilităţi angajate în familie, relaţiile unei persoane cu dizabilităţi cu membrii familiei, persoana cu dizabilităţi intelectuale contributor activ la bugetul familiei şi sprijin pentru părinţi la bătrâneţe.

Mai multe informaÅ£ii despre proiect pe www.pentruvoi.ro, la tel. 0356 421 215(6) sau e-mail [email protected]. ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Seminar: Dinamica relaÅ£iilor în familia unei persoane cu ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro