Selfy- spumă activă de calitate superioară

Atunci când vine vorba despre autoturisme și întreținerea acestora,mulți șoferi apelează la cele mai bune condiții prin care mașina sa să rămână la fel ca în primele zile. Spălarea autovehiculelor este un proces foarte important pentru intreținerea corectă, însă majoritatea nu oferă atenția necesară curățării și nu cunosc produsul calitativ de bază – spuma auto.

Spumă activă – Importanța spălării corecte a autovehiculelor

Majoritatea șoferilor sunt pasionați de procesul de spălare a propriilor mașini și o fac de cele mai multe ori singuri, având impresia că sunt mult mai atenți și calculați, iar rezultatul va fi impecabil. Din păcate, lucrurile nu stau chiar așa, iar riscul de a-ți deteriora singur propria mașină cresc de 20 de ori mai mult.

Procesul de curățare acasă a autoturismelor este un proces superficial ce ține doar de îndepărtarea aproximativă a murdăriei de pe caroserie, fără a ține cont de restul factorilor decisivi. Unul din 10 șoferi care își spală autoturismul acasă folosește produse de calitate.

Produsele de calitate nu sunt doar un succes pentru rezultatul final, reprezintă și gradul de siguranță și protecție pe care trebuie să îl oferi în momentul spălării. Produsele folosite acasă de genul, detergenților de vase, săpunuri parfumate,șampon sau geluri de duș, nu sunt recomandate pentru autoturisme și pot conține substanțe care să deterioreze anumite elemente ale caroseriei. Materialele diferite folosite pentru a șterge și spăla autoturismul,precum  bureții de baie, nu sunt eficienți, pot lăsa urme, reziduuri și pot duce la mici zgârieturi ale caroseriei.

Care este rolul unui produs auto de calitate ?

Produsele auto sunt investiții pe care merită să le faci atunci când dorești să prelungești durata de viață a unui autoturism și poți face asta începând cu procesul de spălare. Rolul de bază al unui produs destinat curățării vizează protectia autoturismului si mai apoi spălarea acestuia. O spuma activa profesională este un detergent de bază folosit pentru curățarea autoturismelor și îndeplinește statul unui produs de calitate. Spuma deține o concentrație puternică și abundentă, motiv pentru care reușește să elimine orice fel de grăsime și murdărie de pe caroseria autoturismelor, indiferent de tonajul de care sunt acestea.

Cel mai important avantaj al produselor de calitate precum spălarea cu o spumă auto, este protecția și siguranța pe care o oferă. Compoziția din care aceasta este compusă, nu deține substanțe chimice, combinate care să ducă la deteriorarea mașinii. Indiferent despre ce material este vorba, fie el de plastic,piele vopsită sau cauciuc, toate vor fi protejate în momentul curățării. Mai mult decât atât, un astfel de produs auto nu permite lăsarea de urme, pete sau reziduuri pe caroserie, motiv pentru care rezultatul final va fi unul de-a dreptul impecabil.

Unde se găsește spumă auto de calitate?

Industria auto cuprinde tot felul de produse destinate spălării, însă din păcate nu toate îndeplinesc gradul de calitate necesar. Majoritatea prețurilor sunt mult prea mari, iar rezultatul se lasă așteptat, iar în cele mai multe cazuri, prețurile sunt mult prea mici, iar rezultatul este inexistent.

Un furnizor de încredere este TipTop Selfy iar produsele sale îndeplinesc statutul de calitate pe care și-l dorește orice șofer. Produsele de tipul – spumă auto – sunt cele mai cautate, întocmai pentru calitatea superioară care surprinde orice împătimitor al condusului.

Produsele celor de la Selfy sunt foarte concentrate și acționează în mod rapid, motiv pentru care folosirea unei cantități mari pentru un ciclu de spălare nu este necesară,astfel veți putea economisi consumabile pe o perioadă mai lungă de timp. Produsele Selfy sunt accesibile de găsit pe internet pe website-ul lor de unde veți și putea comanda produsele pe care le doriți. Indiferent de comanda pe care o vei face, transportul va fi gratuit și va ajunge la tine în 48 de ore.

Spumă profesională – calitate superioară pentru orice autoturism

Atunci când alegeți să vă spălați autoturismul acasă este important să țineți cont de produsele pe care le folosiți și de cauzele pe care le-ați putea provoca acesteia folosind ingrediente de proaste calitate. Spuma profesională este un produs simplu și ușor de folosit, iar mai mult decât atât oferă rezultate impecabile și menține caroseria mașinii în deplină siguranță.

Dacă timpul nu îți permite să pierzi foarte mult timp în spălătorii, nu trebuie să-ți faci griji, spuma pătrunde rapid în profunzime datorită concentrației și elimină în totalitate cantitatea de murdărie aflată pe autoturisme.

Comandă și tu acum spuma profesională și profită de rezultatele vizibile pe care ți le oferă.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Selfy- spumă activă de calitate superioară