#SELFIE, cea mai bună lansare românească din 2014

mai 13, 2014

Ca urmare a acestui weekend, filmult #SELFIE lansat în data de 9 mai a devenit filmul românesc cu cel mai bun debut din 2014. Filmul a fost vizionat de aproximativ 12.600 de spectator şi a avut încasări de 208.000 lei.

În unele oraşe filmul a avut încasări mai mari decât Spider Man iar biletele au fost vândute în totalitate încă din ziua premierei, aşa că pentru următoarea săptămână, distribuitorii au decis să mărească numărul de ecrane cât şi suplimentarea salilor.

Filmul #SELFIE spune povestea a trei adolescente, Yasmine, Roxi şi Ana, care pleacă într-o escapadă la mare cu doua zile înaintea examenului de BAC. Hotărâte să uite de toate grijile şi să se distreze fără să ţină cont de consecinţe, acestea întâlnesc trei tineri dispuşi să le ofere aventura vieţii lor.

#SELFIE este o producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film, regizată de Cristina Iacob. În rolurile principale îi veţi întâlni pe Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin. Alături de aceste nume, îi puteţi vedea şi pe bine cunoscuţii Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chişu sau Geoerge Vintilă.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro