Securitate si sanatate in munca de la Antal Dorian Intreprindere Individuala

ANTAL DORIAN I.I. este Serviciu Extern de Prevenire si Protectie certificat de Inspectoratul Teritorial de Munca

Cei care doresc servicii de securitate si sanatate in munca in Bucuresti, pot gasi in cadrul firmei Antal Dorian Intreprindere Individuala cele mai bune servicii in domeniu. Compania ofera celor interesati pachetul complet, executand toate activitatile prevazute in articolul 15 al legii 319/2006, privind securitatea si sanatatea in munca. Ai la dispozitie specialisti de prima mana care detin un certificat de abilitare pentru furnizarea unor servicii externe de prevenire, dar si de protectie. Echipa firmei Antal Dorian Intreprindere Individuala detine toate competentele tehnice necesare in domeniu. Acest personal este alcatuit din persoane certificate, cu suficienta experienta in oferirea unor solutii adaptate afacerii tale.

Compania te va ajuta sa stabilesti o baza legala si de actiune solida privind activitatile de securitate si sanatate in munca si situatiile de urgenta, respectand prevederile legale. Activitatile desfasurate sunt personalizate si adaptate la necesitatile dictate de tipul afacerii si marimea societatii, in conformitate cu normele din domeniu si dispozitiile legale. Echipa experimentata a firmei iti va oferi nu numai servicii profesioniste, dar si consultanta specializata in domeniu. Serviciile oferite sunt complete, adaptate la fiecare situatie in parte si oferite de catre profesionisti in domeniu.

De ce securitate si sanatate in munca?

In primul rand, deoarece orice companie are nevoie de aceste servicii de securitate si sanatate in munca pentru a sti in acest mod care sunt echipamentele si masurile de siguranta pe care trebuie sa le utilizeze, pentru a asigura protectia angajatilor. Specialistii firmei au capacitatea de a intocmi si documentatiile tehnice necesare pentru informarea corespunzatoare a angajatilor privind riscurile identificate si posibilitatile de evitare a pericolelor. In gama de servicii oferite clientilor de compania Antal Dorian Intreprindere Individuala din Bucuresti este inclusa si elaborarea de instructiuni pentru aplicarea reglementarilor legii si informarea clientilor referitor la conditiile de respectat si actiunile de intreprins.

In cadrul acestor servicii, primii pasi presupun identificarea pericolelor, evaluarea riscurilor implicate de fiecare post de munca si elaborarea unui plan de prevenire si protectie pentru unitatea respectiva. Specialistii pot face si un plan de evaluare a riscurilor la care sunt supusi angajatii in cadrul unei societatii. In functie de domeniul in care firma activeaza, angajatii pot fi supusi la diverse riscuri, de accidentare sau de imbolnavire profesionala ori de ambele. Evaluatorii experimentati ai firmei, respectand reglementarile din lege, te vor ajuta la crearea unui plan de SSM care sa previna aceste situatii.

Apeleaza la Antal Dorian Intreprindere Individuala!

Compania bucuresteana Antal Dorian Intreprindere Individuala, cu o vasta experienta si pregatire in domeniu ofera servicii de securitate si sanatate in munca, imbunatatirea sistemelor de management, precum si a activitatilor din zona situatiilor de urgenta. Specialistii in domeniu vor furniza servicii de organizare a activitatilor, precum si de consultanta in organizare, consultanta in afaceri si tehnica. Toate activitatile se vor incadra in cerintele legislatiei actuale, iar pe langa servicii de calitate si consultanta specializata, echipa va intocmi si toata documentatia necesara. Pentru orice informatii suplimentare, precum si pentru a beneficia de aceste servicii utilizeaza datele de contact ale companiei Antal Dorian Intreprindere Individuala.

Datele de contact ale firmei Antal Dorian Intreprindere Individuala

Adresa firmei: Aleea Baiut, Nr. 9A, sector 6, Bucuresti

Telefon: 0748 888 150

Email: office@ssm-antal.ro

» Preluat de pe LivePr.ro
Securitate si sanatate in munca de la Antal Dorian Intreprindere Individuala