Prepararea peștelui în conserve are o tradiție în spate de zeci de ani, de pe vremea când oamenii nu aveau unde să țină peștele proaspăt și erau obligați să-l valorifice cât mai repede.
În Botoșani, de exemplu, exista o secție de prelucrare pește încă din anii ’70. Puțin după Revoluție a fost închisă pentru că nu mai putea fi susținută. Acum se lucrează din nou acolo, însă doar la zece la sută din capacitate. Urmăriți vineri, 5 iulie, un nou episod din campania Euronews România ”Pescuitul, în coadă de pește”.
Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/
Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA
Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n
Tweets by euronewsro
https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania
@euronews.romania
Sursa: Youtube / Euronews Romania
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro