Secretul unui abdomen plat

octombrie 16, 2012

Vrei un abdomen plat dar te cam inspaimanta dietele. Nicio problema, cu o alimentatie echilibrata si cu un set de exercitii fizice special create pentru a-ti antrena si tonifia muschii din zona abdominala pot deveni reteta secreta pentru un abdomen plat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti gasesti aproximativ 35 de minute de cate 3-4 ori pe saptamana si sa urmezi programul descris in imaginile de mai jos.

Exercitiile au fost create de catre expertii de la FItness Blender, care au dezvoltat setul astfel incat acesta sa se muleze pe nevoile femeilor. Ei au constatat ca majoritatea urasc sa stea pe spate si sa faca serii interminabile de abdomene, de aceea au venit cu o solutie variata pentru a obtine o talie de invidiat.

Nu va asteptati totusi ca exercitiile sa fie foarte usoare si, ca prin minune, dupa cateva sedinte sa dea rezultaele pe care le asteptati. Fiti perseverente si veti reusi, nu numai sa obtineti talia perfecta, dar si un plus de tonus. Veti avea mai multa energie, veti fi mai odihnite si mai pline de viata.

Programul te ajuta sa pierzi in jur de 200-300 de calorii la fiecare sedinta.

 Sursa: Perfecte.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro