Secretul unei aventuri reusite

Care este secretul unei aventuri de-o noapte sau al unei aventuri de vacanta? Nu vrei nici un fel de relatie timp de o perioada, fugi de orice complicatii si visezi la trairea unei aventuri pasionale, senzuale, ca in carti? Ai nevoie de ceva diferit, ceva incitant, ceva nou – fara ca aceasta sa duca la ceva mai mult de o aventura?

Vara a venit deja – anotimpul propice aventurilor de-o noapte sau de mai multe nopti, in special din timpul vacantei… Esti departe de casa, liber(a) si fara obligatii, cu chef de viata si de pasiune, rupt de toate responsabilitatile de zi cu zi… Si visezi la o aventura amoroasa care sa te faca sa traiesti intens, invidiindu-i pe cei care s-au bucurat de asemenea experiente incitante. Insa uneori, o aventura sexuala se complica si nu este tocmai experienta nebuneasca si pasionala pe care ai visat-o. Care, este, asadar, secretul unei aventuri?  Site-ul intalniri.xyz iti ofera cateva sfaturi:

Secretul unei aventuri este: carpe diem!

Doar clipa de fata conteaza si doar placerea este tinta ta! Imbratiseaza hedonismul si invata sa traiesti pentru un timp doar si doar in prezent. Fara dubii, fara temeri, fara ganduri la ce se va intampla dupa aceea.

Urmeaza-ti instinctul!

Nu asculta de vocea pisaloaga care iti sopteste sacaitor „cunoaste intai persoana asta”… Cand dai cu ochii de cineva si simti acea sclipire si acea electricitate in trup, atunci acesta este semnalul! Iar cheia de a avea o aventura intensa care sa nu devina altceva sta tocmai in a nu cunoaste prea bine persoana! A va darui reciproc trupurile, fara insa a deveni cunoscuti si implicati. Atat timp cat ati purtat o conversatie de cateva ore pe un site de matrimoniale Bucuresti si te-ai lamurit ca exista o alchimie intre voi si ca nu este vreun ciudat/vreo ciudata, poti considera ca ai indeplinit cerintele unei aventuri amoroase. Ai grija, totusi, sa fii in siguranta – de exemplu, spune-i cuiva unde vei fi si alege un loc nu prea departe de lume pentru a va consuma dorinta.

Secretul unei aventuri, asadar, este sa te lasi, macar odata in viata, dus de val, acaparat de dorinta si sa cedezi tentatiei, fara a te lasa dominat de indoieli. Insa important este sa stii ca persoana aleasa, persoana pe care o doresti doreste si ea acelasi lucru, nu mai mult! In general, va intelegeti rapid, din priviri, atingeri si cateva cuvinte sugestive.

Dupa cum s-a spus, toata intensitatea, incitarea si pasiunea unei aventuri de-o noapte sau din vacanta sta in a face ceva nou, ceva ce n-ai face in viata ta obisnuita. Si de a face aceasta cu o persoana noua, pe care nu o cunosti. Greseala numarul 1 cand vrei o aventura (in afara de a uita de siguranta): sa devii prea intim (emotional), sa incepi sa cunosti persoana!

O aventura inseamna consumarea pasionala a dorintei, inseamna o noapte sau cateva nopti de sex fierbinte, fara a te implica emotional! Asadar, cele mai importante reguli care tin de secretul unei aventuri sunt:

Nu vorbesti despre lucruri intime: despre emotii, despre viata ta, despre visele tale, despre familia ta; mentii discutiile cat mai vesele sau sexuale, fara a intra in subiecte profunde sau intime! Pentru o intensitate mai mare, puteti hotari impreuna sa nu va dezvaluiti lucruri personale precum ocupatia, interesele, jucand chiar roluri…

Nu te gandesti deloc la ce va urma, iar daca simti ca incepi sa te indragostesti, iti bagi in cap ideea ca e doar o aventura, ca nimic nu poate urma dupa aceea (aceasta daca nu cumva ambii va indragostiti unul de altul, ceea ce poate duce la inimi frante sau, cine stie, la o relatie). Insa regula importanta este sa nu speri la mai mult si sa nu ii vorbesti celuilalt despre o continuare a relatiei voastre in clipele intense impreuna – retine, secretul aventurii e carpe diem. Pentru ca tentatia sa nu te faca sa incalci regula aventurii, puteti hotari sa nu va dati adrese, numere de telefon, mail sau nici chiar nume de familie!

De fapt, este mereu incitant sa te folosesti de un alt nume – traiesti ceva nou, ceva ce tu in viata ta de zi cu zi nu faci, asa ca de ce sa nu ai si un alt nume? Intensitatea si pasiunea unei aventuri de-o noapte sau de vacanta sta tocmai in faptul ca vei avea doar acea noapte/acele nopti, care raman mereu in amintirea ta, tocmai pentru ca sunt unice…

Daca, insa, te-ai indragostit, tot ce poti face este sa ii spui celuilalt, insa aceasta la sfarsit – nu strica trairea clipei de pasiune! Cand aventura ta este o aventura pe perioada vacantei intr-un loc frumos, incearca sa separi prietenii tai de amant(a): mai exact, nu-i face cunostinta cu prietenii tai cu care te afli in vacanta, nu imbina planul vietii tale cu planul aventurii! Nu va faceti planuri – daca ati trait clipe minunate impreuna, exista riscul ca aceste clipe sa isi piarda din savoare daca planuiti sa va mai intalniti pentru cate o partida pasionala de sex in viitor!

Clipele traite sunt intense, unice deoarece nu se vor repeta! In plus, una este sa cedezi tentatiei si sa ai o aventura in vacanta sau intr-o noapte speciala, alta este sa iti vezi amantul/amanta intr-un scenariu banal, integrat in viata ta obisnuita… Daca nu cumva te-ai indragostit (ceea ce ar fi de evitat!), lasa aventura sa ramana o experienta singulara, speciala si intensa tocmai de aceea… Fara remuscari! Chiar daca tu in viata ta esti de fapt o persoana cu o morala bine definita, evita sa iti faci remuscari, in special in timp ce traiesti clipele de placere: secretul aventurii – carpe diem; fara remuscari si regrete…

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Secretul unei aventuri reusite