„Secret Santa”: felicitari de Craciun pentru amanti

„Illicit Encounters”, cel mai mare site web din Marea Britanie dedicat persoanelor casatorite, dar aflate in cautarea unei aventuri, a scos la vanzare un produs special pentru sarbatorile de iarna: felicitari cu urari pentru amanti. Singura avertizare: aveti grija sa nu le confundati din greseala cu cele pentru soti!

Deloc surprinzator, felicitarea pentru amanti s-a bucurat de o mare popularitate, nu mai putin de 15.000 de bucati fiind cumparate si descarcate de pe site intr-un timp relativ scurt. Producatorii sunt deosebit de incantati, mai ales ca mai sunt destule zile pana la perioada de apogeu a sarbatorilor.

Multe dintre modelele comercializate pe site-ul web sunt dedicate femeilor si barbatilor casatoriti, care au deja o relatie extraconjugala. Sunt disponibile insa si felicitari concepute pentru a fi trimise unei persoane momentan „inaccesibile”, propunandu-i o aventura secreta, chiar si pentru o perioada scurta, de sarbatori.

Lansarea acestor cadouri inedite a fost hotarata dupa ce un studiu a aratat ca barbatii casatoriti cheltuiesc sume cu 12% mari pentru a cumpara cadouri amantelor, fata de cele achizitionate pentru sotii.

In general, barbatii aloca o suma de 124 £ pentru cadourile amantelor (sunt preferate articolele de lenjerie intima), in comparatie cu 109 £ pentru daruri oferite sotiei (in special cadouri practice, precum ustensile de bucatarie).

Sursa: Daily Star

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro