SEAT Altea Freetrack - Alto Syncro si Automarket in drum spre Geneva

SEAT Altea Freetrack - de la dealerul Alto Syncro - a fost partenerul de drum al echipei Automarket catre Salonul Auto de la Geneva, primul salon european important din 2008.

2200 km, un drum plin de peripetii parcurs de Echipa Automarket alaturi de SEAT Altea Freetrack pana la Salonul Auto de la Geneva.
Altea Freetrack este un crossover cu accente de SUV foarte dinamic din punctul de vedere al design-ului. "Este un model aflat, atat din punctul de vedere al comportamentului, cat si din cel al feeling-ului, intre segmente. La volan uiti foarte repede ca esti inconjurat de o caroserie care striga din toti rarunchii "Sunt un SUV!", pozitia celui care conduce fiind doar cu putin mai inalta decat cea a unui model de segment C." a spus Mircea Mester, Redactor Sef Automarket.

La Salonul de la Geneva, constructorul Spaniol a dezvaluit conceptul Bocanegra, care va sta la baza viitoarei versiuni de serie a modelului Ibiza. Prototipul va dispune de un propulsor economic de 1.4 litri bi-turbo, echipat cu cea mai noua tehnologie TSI, conectat la o transmisie DSG cu sapte rapoarte.

Urmariti www.alto-syncro.ro, www.automarket.ro si veti fi la curent cu tot ce se intampla in lumea SEAT.

Va asteptam la Showroom-ul Alto Syncro - SEAT din Bd. Biruintei nr 13, Pantelimon, Ilfov pentru a admira modelele SEAT.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro