Seara Guinness in Dirty Harry Irish Pub

septembrie 23, 2010

In Dirty Harry’s Irish Pub, spiritul petrecaret irlandez merge de minune cu berea cu guler de spuma cremoasa si cu gustarea savuroasa care-i satisface si pe cei mai pretentioai. Eticheta cere ca ultimul venit sa dea un rand de bere Guinness asa ca grabeste-te sa fii printre primii la concert si instaleaza-te comod la mesele cu scaune inalte. Flautul, fluierele, mandola si tobele irlandeze iti vor merge la suflet.
Noi te asteptam vineri seara, 24 septembrie, in aceeasi formula entuziasta si gata sa te serveasca cat ai zice “bereee”. Iti uram sa iti mearga petrecerea at your Irish heart si sa inchini un pahar in cinstea lui Arthur Guinness sau, asa cum ii spun prietenii de 200 de ani, Uncle Arthur.

Despre Dirty Harry’s Irish Pub:
Dirty Harry’s este Irish Pub-ul in care vrei sa vii cu prietenii! Deschis in primavara anului 2010, pe Str. Franceza, nr. 3, Bucuresti este conceput pe 3 niveluri tematice. Te asteapta atmosfera relaxata, inspirata din capodoperele black&white ale cinematografiei secolului trecut si un melanj de elemente specific irlandeze care insufla viata si dinamism locului. Selectia de bere este una variata, la fel si mancarea gata sa multumeasca pe cei mai gurmanzi petrecareti.

Despre Shannon Ceili Band:
Infiintata in anul 2006, trupa reuneste artisti irlandezi si romani sustinand numeroase concerte in Bucuresti si in provincie. Incepand din primavara anului 2008, trupa colaboreaza cu grupul de dans irlandez traditional si step, Irish Way sustinand o serie de reprezentatii in aceasta formula. Din repertoriul trupei se remarca cantecele patriotice, melodiile moderne ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Seara Guinness in Dirty Harry Irish Pub

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro