Seara de film cu prietenii?

Cele mai frumoase seri sunt acelea petrecute in preajma prietenilor apropiati, de aceea cu siguranta nici unul nu va refuza varianta de film acasa cu pizza, floricele si suc. Asa ca sunati-va prietenii si propune-ti un film bun, iar pana vin ei ganditi-va la o gustare, ceva finger food ca sa fie in tot cu tema intalnirii si sa se simta toata lumea ca acasa. Comandati pizza Constanta de la San Marco si puteti alege din cele mai bune sortimente, pentru toate gusturile, iar toata lumea va aprecia lucruul acesta, pizza este printre preparatele favorite ale tuturor, cu siguranta nu veti da gres.

Cum sa pregatiti preparatele pentru film? Cine mai are chef sa stea in bucatarie cand sunt toti prietenii in vizita, mai ales ca sunt de-ai casei si nu trebuie sa ii impresionati cu talentul de bucatareasa. Cel mai bine si pentru ca toata lumea sa fie multumita comandati ceva de la San Marco folositi-va de serviciul delivery Constanta si puteti alege din zecile de sortimente de preparate delicioase, de la salate, la paste, pizza si desigur cele mai bune deserturi, pentru ca orice seara trebuie sa se incheie cu o gustare dulce.

Nu stiti la ce serviciu de delivery pizza Constanta sa apelati? San Marco s-a remarcat prin faptul ca au numai retete proprii atat la pizza cat si la restul preparatelor si folosesc ingrediente proaspete pe care apoi le livreaza la domiciliu fierbinti deoarece le pastreaza in genti elctro-termice.


» Preluat de pe LivePr.ro
Seara de film cu prietenii?