Se retrage Lil Wayne din muzica?

martie 20, 2014

Dwayne Michael Carter Jr., cunoscut mai bine sub pseudonimul sau ''Lil Wayne'' este unul dintre cei mai populari artisti din lumea hip-hop-ului de astazi. Dupa ce 4 din albumele sale i-au adus discul de platina  (''Tha Block Is Hot'', ''Tha Carter II'', ''Tha Carter III'', and ''Tha Carter IV''),  artistul castigator al 4 premii Grammy se gandeste la retragerea din lumea muzicala.

Intr-un interviu recent cu MTV News in care a discutat despre viitorul sau album ''The Carter V'', Wayne a mentionat ca acest album va fi ultimul sau proiect in muzica, cel putin ca artist solo.

''Acesta va fi ultimul meu album solo si va fi cu siguranta ultimul album din seria The Carter. E ultimul album The Carter. Seria se opreste la 5.'', a declarat artistul celor de la MTV News.

Primul album din seria ''The Carter'' a fost lansat in 2004. Albumul a fost un succes real, obtinand discul de aur si ajungand in primele 5 piese ale topului Billboard 200.

Cele mai de succes albume ale seriei au fost cele mai recente si anume ''Tha Carter III'' (2008) si ''Tha Carter IV'' (2009) ambele ocupand prima pozitie in topul Bilboard 200. Mai mult, ambele albume au fost distinse cu Discul de Platina.

Albumul ''The Carter V'' va fi lansat pe data de 5 Mai.
Lil Wayne le-a declarat celor de la MTV ca daca ar fi sa lanseze un alt album solo dupa acesta, nu o va face pentru mai putin de 25 de milioane de dolari.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro