Se mananca pizza la un pranz de afaceri?

Nu stiti daca este de bun simt sa mancati o pizza la o intalnire de afaceri? Asta pentru ca va da batai de cap respectarea normelor de eticheta la masa. Daca va ganditi cum sa mancati o pizza si daca este bine sa o mancati cu mana, ei bine, la un pranz de afaceri se mananca exclusiv cu tacamurile, se taie bucata dupa bucata si se va consuma numai cu cutitul si furculita. Pentru respectarea tuturor regulilor de buna maniera va invitam la pizzeria San Marco pentru a cea mai buna pizza din Constanta.

Vreti sa comandati pizza pentru un party cu prietenii? Daca alegeti serviciul delivery Constanta de la San Marco veti observa ca pizza vine direct taiata in bucati, asa ca la o petrecere cu prietenii nu este deloc lipsit de maniere sa mancati pizza cu mana, se poate ca o pizza sa fie mult mai gustoasa cand o impaturiti si o mancati cu mana. Desigur ca exista si tipuri de pizza care datorita ingredientelor nu se poate consuma cu mana si trebuie consumata cu tacamuri, sau chiar datorita dimensiunii, o bucata foarte mare necesita cutit si furculita.

Daca vreti sa mancati o pizza buna in Constanta nu ezitati sa alegeti San Marco, fie livrare la domiciliu, fie unul din restaurantele din Constanta pentru ca veti ramane impresionati de gustul diferit, dar in acelasi timp perfect, de ingredientele proaspete si reteta proprie pe care nu o sa o ma intalniti in alta parte.


» Preluat de pe LivePr.ro
Se mananca pizza la un pranz de afaceri?