Scuza ridicola a unui sofer care a depasit limita de viteza: „Cainele a fost de vina!”

Jordan James Winn, un tanar in varsta de 23 de ani, din Regatul Unit, risca sa fie condamnat la inchisoare luna viitoare, fiind acuzat de depasirea vitezei legale si nerespectarea avertizarilor politistilor, care l-au somat sa opreasca autovehiculul.

In momentul incidentului, barbatul conducea cu o viteza de aproape 70 de mile pe ora, intr-un loc unde limita legala era de 30 de mile/ora. Desi semnalele luminoase si sonore ale masinii de politie aflate in urmarire puteau fi remarcate cu usurinta, autoturismul nu s-a oprit, ci a marit viteza, in unele locuri depasind chiar 80 de mile/ora. In cele din urma, dupa o urmarire deosebit de periculoasa care, din fericire, nu s-a soldat cu victime, James Winn a oprit masina, fiind arestat imediat.

Ajuns in sala de judecata, tanarul a incercat sa-si explice comportamentul, dand vina pe cainele sau. Conform spuselor sale, Buster, un bull terrier recent achizitionat de la un adapost de caini, avea chef de joaca si s-a asezat pe pedala de acceleratie. Barbatul a declarat ca, nestiind cum se va comporta cainele, l-a lasat liber in masina, fara sa se gandeasca la ce s-ar putea intampla.

Nu l-a convins insa si pe judecator, care a considerat ca explicatiile sale sunt „absurde”. Decizia finala in acest caz va fi luata pe data de 31 octombrie.

Sursa: The Northern Echo

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro