Scuterul electric inca se merita

noiembrie 14, 2021

Locuitorii orașelor mari petrec mult timp făcând naveta la muncă și înapoi. Din cauza blocajelor de trafic și a traficului suprasaturat din timpul orelor de vârf, oamenii sunt nevoiți să-și părăsească casele dimineața devreme și să piardă câteva ore pe drum.

 

Timpul este una dintre cele mai valoroase resurse, iar scuterele electrice vă permit să îl economisiți în mod semnificativ, indiferent de ce distanțe trebuie să parcurgeți. De aceea, am considerat economisirea timpului a fi unul dintre primele motive pentru a cumpăra un scuter electric.

 

Atunci când utilizați un scuter electric pentru navetă, nu este nevoie să depindeți de transportul public (să mergeți până la stație, așteptați un autobuz sau metrou, pe un traseu aglomerat).

 

În medie, cu o singură încărcare, majoritatea scuterelor și trotinetelor pot depăși 25-30 de km. Dar există și mai multe modele cu „rază lungă de acțiune.” Există, de asemenea, modele din lumea scuterelor electrice care, în modul eco, pot parcurge până la 145 km cu o singură încărcare.

 

Dacă lucrați mai departe de casă decât ar putea merge scuterul dvs. electric după o singură încărcare, puteți să îl folosiți cel puțin până la metrou sau autobuz - tot veți economisi mult timp. De asemenea, o trotinetă sau un scuter electric elimină complet problema găsirii parcării.

Marele plus al vehiculelor electrice este avantajul lor economic, în comparație cu alte mijloace de transport. În primul rând, electricitatea este mult mai ieftină decât benzina. În medie, scuterul electric consumă aproximativ 280 de wați pe oră de încărcare, durând 2 până la 5 ore pentru a se încărca complet. Prin calcule simple, aflăm că în 5 ore dispozitivul consumă 1,4 kW de energie electrică (280 W × 5 = 1400 W).

 

În al doilea rând, să nu uităm de taxele de parcare. Nu în ultimul rând, un scuter sau o trotinetă electrică în sine pot fi achiziționate în schimbul unei sume destul de acceptabile.

De asemenea, în ceea ce privește beneficiile economice, trebuie să vorbim despre costurile reduse ale întreținerii scuterelor electrice. Mai exact, acestea practic nu au nevoie de întreținere. O dată pe lună, asigurați-vă că șuruburile sunt strânse și ungeți-le dacă este necesar. Și asta e tot. Dacă investiți în cel mai bun scuter electric pentru adulți, veți obține un vehicul de încredere, cu garanția producătorului și vă veți feri de eventuale avarii.

 

Chiar dacă va trebui să înlocuiți anumite piese scuter Piaggio de exemplu, gen o roată, o anvelopă sau o apărătoare de noroi spartă, aceste costuri sunt un nimic, în comparație cu costul întreținerii și reparării unei mașini!

A învăța cum să mergeți pe un scuter este mult mai ușor decât să conduceți o motocicletă sau o mașină. Oricine poate stăpâni scuterul, indiferent de abilități și nivel de cunoștințe tehnice.

 

De asemenea, putem adăuga aici o siguranță mai ridicată, în comparație cu alte vehicule mai rapide. Trotinetele și scuterele electrice moderne sunt echipate cu funcții de siguranță, cum ar fi controlul manual al accelerației, oprirea automată a puterii, mecanismul de frânare a discului din spate sau lumini spate. Pentru a vă simți mai încrezători pe drum, puteți chiar să limitați viteza maximă.

Folosind un scuter, este ușor să manevrați pe drumuri sinuoase și să vă deplasați rapid dintr-un loc în altul. În plus, pot fi utilizate atât pe pistele pietonale și pentru biciclete, cât și pe drumurile publice. Unele scutere sunt chiar concepute pentru terenuri accidentate și offroad.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro