Scuter electric construit magistral de catre inginerii si tehnicienii romani

octombrie 10, 2019

 

Recent, lumea vehiculelor de la noi din tara se poate mandri cu o noua reusita si anume un scuter electric senzational, inventie 100% romaneasca. Inventia catalogata drept inteligenta a fost realizata si lansata recent pe piata prin intermediul eforturilor conjugate ale unei echipe de specialisti din Arad.

 

Spre deosebire de alte scutere de teapa sa, noul model de scuter inteligent se deosebeste, in primul rand, prin faptul ca nu mai este nevoie de cheie de contact, ori de maner pentru acceleratie.

 

Denumirea pe care acest scuter o poarta este la fel de inteligenta, precum performantele tehnice dezvoltate de catre vehicul. Scooterson, asa cum este cunoscut de catre toti care il simpatizeaza, detine capacitati multiple. In primul rand, acesta se poate conecta usor la smartphone sau la smartwatch si nu are nevoie de cheie de contact, ori de maner pentru actionarea aceleratiei.

 

Viteza calculata intr-un stil atipic!


Un alt lucru absolut surprinzator despre acest scuter modern consta in capacitatea sa de a sti atunci cand te apropii de el, deoarece functia Bluetooth este mereu activata. In plus, viteza este calculata automat si se bazeaza pe un singur parametru. In functie de cat de tara impingi cu piciorul atunci cand pleci de pe loc se calculeaza viteza de deplasare. In plus, aceste miscari sub absolut normale, mai ales daca esti familiarizat cu deplasarea cu o trotineta electrica clasica.

 

Date transformate in profil personal


O alta particularitate ce tine de inteligenta noului scuter este legata,evident, de faptul ca datele adunate in cloud sunt transformate intr-un profil personal. Importanta acestei trasformari tine strict de faptul ca scuterul va putea, in acest fel, sa se deplaseze in conformitate cu dorintele si optiunile tale, fara a mai fi nevoie de efectuarea unei setari specifice.

 

Cum se pune in miscare


Intrebarea care ii macina cel mai mult pe iubitorii sporturilor pe doua roti tine, evident, de modalitatea in care acest scuter se poate pune in miscare. Scuterul este echipat cu unul sau doua motoare electrice de 250 W (dintre care unul este amplasat pe spate, iar celalalt pe fiecare rota. Cuplul maxim dezvoltat de sctuter atinge capacitatea de 60 Nm, considerat a fi mai mult decat suficient pentru a emite pretentii la categoria de vehicul performant.

 

De asemenea, vehiculul este echipat cu o baterie de 11 Ah ce ofera o autonomie de aproximativ 50 km, in vreme ce viteza maxima este limitata la 25km/h. tocmai potrivita pentru o circulatie in deplina siguranta prin oras. Mai mult, sistemul de transmisie detine si o curea scuter de ultima generatie.

 

Scuterul performeaza, de asemenea, la capitolul sistem de franare, in timp ce functia GPS integrata iti inlesneste identificarea rapida a unui potential furt.

 

In concluzie, daca te-ai gandit sa iti achizitionezi un scuter pentru viitor, cu siguranta ca inventia romanilor Ionut Predescu, George Poenaru, Mihnea de Vries si Flavius Balaj va reprezenta o optiune serioasa in viitorul apropiat, dar si o sansa de a avea, pe soselele patriei, vehicule mai prietenoase cu mediul inconjurator.

 

UNIMOTORS.RO

UNIMOTORS.RO

 

.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro