Scheme de pariuri cu adevărat eficiente

Pariurile sportive sunt pentru multe persoane o relaxare sau, mai bine spus, o distracție. În schimb, sigur ai auzit de pariori care obțin venituri destul de importante din această activitate. Cert este că majoritatea pariorilor amatori joacă mai mult la noroc decât să analizeze cu atenție biletele pe care le pariază.

Acest lucru duce evident la un raport câștig/pierderi nefavorabil. Este evident că orice parior, fie că joacă pentru distracție, fie pentru a obține venituri, își dorește să aibă mai multe bilete câștigătoare decât pierzătoare. Pentru acest lucru este nevoie de scheme pariuri sau strategii de pariuri eficiente.

Pentru a avea succes la pariuri este esențial să te informezi despre ceea ce fac pariorii profesioniști. Evident că există mai mulți factori pe care trebuie să îi iei în considerare, dar unul dintre cei mai importanți factori se referă la strategia de pariuri aleasă. Există o multitudine de strategii de pariuri, însă pentru a vedea care ți se potrivește trebuie să iei in calcul mai multe aspecte. Strategiile de pariuri diferă din punct de vedere al tipului de parior, al băncii de care dispune și al timpului și răbdării pe care le alocă.

Strategia Martingale

Una dintre cele mai cunoscute și mai sigure strategii de pariuri este strategia Martingale. Strategia Martingale necesită, în schimb, o bancă destul de mare pentru a acoperi o serie de pierderi și pentru a reuși să faci profit. Schema este simplă. După fiecare pariu pierdut, trebuie să dublezi miza pentru a acoperi pierderea și pentru a obține profit. Este esențial să ai bilete cu o cotă de minim 2 pentru a funcționa această strategie, iar dacă vrei un profit mai mare poți merge chiar pe cota 3. Dacă vei începe cu un pariu de 100 RON, după doar 4 pariuri pierdute vei avea o miză de 800 RON și un pariu total de 1500 RON. De aceea este bine să ai o bancă care să îți permită să pierzi inițial și apoi să recuperezi.

Schema Easy Money

O altă schemă de pariuri foarte apreciată, mai ales de cei cu o bancă mai mică este Easy Money. Principul strategiei Easy Money este simplu: pui pe bilet cât mai multe meciuri mai sigure, adică cu o cotă de 1 și ceva. De exemplu, pariezi 100 RON pe un bilet cu 50 meciuri, fiecare având o cotă de 1.05, iar la final vei avea un câștig de peste 1000 RON. De asemenea, poți să îți stabilești câte 5 meciuri pentru următoarele 10 zile cu o cotă de 1.05, iar la final vei avea același rezultat, doar că va fi mai sigur. Este o strategie care necesită răbdare, dar ai nevoie și de mult mai puțini bani decât pentru strategia Martingale.

Schema Fibonacci

Fibonacci este o altă schemă de pariuri asemănătoare cu Martingale dar are un avantaj major și anume faptul că miza nu crește atât de repede. Tot ce trebuie să faci este ca la un pariu pierdut, să pariezi suma ultimelor două mize pierdute pe următorul bilet. Atunci când îți iese un bilet folosind această strategie, ai profit asigurat și o iei de la început cu același calcul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro