Scandalos: O mama danseaza la bara cu fetita ei de 2 ani

O mama a provocat idignarea privitorilor intr-un filmulet in care danseaza la bara impreuna cu fiica sa de doar 2 ani.

Pasionata de dans, Ashley Wright a incarcat videoclipul pe Instagram si a spus ca implicarea copilului ei in acest dans reprezinta exprimarea unei forme de atasament. Videoclipul sexy o arata pe tanara mamica invartindu-se in jurul barii in lenjerie intima iar apoi o tine si pe fiica sa Shannon Marie, ca facand parte din antrenamentul ei.

Pe site-ul sau, doamna Wright isi apara faptele: "Este posibil sa nu fie intotdeauna corect ceea ce fac. Dar ma rog sa nu fi ales o cale gresita. Ceea ce sunt si voi fi, o fac in felul meu". Cunoscutii spun despre femeie, ca este o mama foarte devotata, care sustine activ alaptarea, purtarea copiilor in brate si atasamentul parintilor.

Cand criticii au blamat-o pentru implicarea unui copil intr-un astfel de dans, ea a spus ca pur si simplu acestia nu inteleg legatura dintre mama si fiica.
Ashley Wright a spus: "Nu este o surpiza pentru mine ca multe persoane privesc din afara situatia, si nu inteleg aceasta afirmare a feminitatii divine, acceptarea senzuala, dragostea pentru sine si pentru copilul meu. Ma bucur ca pot fi un simbol al puterii, curajului si al feminitatii divine. Nu toata lumea intelege acest lucru si este in regula".

 

Sursa: Mirror

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro