Satul de cumparaturi, un barbat si-a pus capat zilelor

decembrie 10, 2013

Un chinez s-a sinucis din cauza pasiunii pentru cumparaturi a iubitei sale. Barbatul si-a pus capat zilelor chiar intr-un mall, „templu al pierzaniei”, dupa ce femeia iubita a insistat sa mai intre inca intr-un magazin de haine. Este prima dovada clara care demonstreaza efectele negative ale shoppingului pentru barbati.

Nefericitul eveniment este cat se poate de real si s-a petrecut intr-un mall din provincia Jiangsu din estul Chinei. Tao Hsiao a avut rabdare timp de 5 ore ca prietena sa sa intre prin toate magazinele, dar la un moment dat, a ajuns la capatul rabdarii si a cerut insistent sa mearga acasa. Orbita de oferte, iubita barbatului nu a luat in serios rugamintile acestuia si a intrat intr-un magazin de haine. Barbatul, in varsta de 38 de ani s-a aruncat in gol de pe un balcon al mall-ului.

Martorii tragediei spun ca cei doi erau incarcati cu plase, iar barbatul insista ca deja au mai multe bagaje decat pot duce si e momentul sa plece acasa. Femeia insa, nu a ascultat si a mai intrat intr-un magazin unde ochise o promotie.

Cei doi s-au certat, iar la cand tipetele au incetat, ajuns la capatul rabdarii, barbatul a aruncat plasele pe jos si a sarit peste balustrada, aterizand pe podeaua etajului inferior al centrului comercial.

Sursa: DailyMail.co.uk
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro