Sarbii idiotii europei ?

martie 5, 2022

In timp ce peste un milion de oameni au fugit din Ucraina de frica războiului. In timp de mor femei si copii sfârtecați de bombardamentele rusilor. In timp ce sunt facute una cu pământul casele , blocurile, fabricile si toată agoniseala ucrainienilor. In timp ce soldati rusi au fost mințiți ca participa la un exercițiu si au fost trimiși sa moara ca invadatori sârbii au organizat un miting pro rusia prin care sustin actiunile rusilor. De aici intrebarea sunt sarbii idiotii europei ?

Conform Agerpres Sarbii au scandat:
"Rusia, Rusia!" şi "Sârbi şi ruşi, fraţi pentru totdeauna", au scandat manifestanţii, care au arborat drapele ruse şi sârbe, dar şi însemne ale extremei drepte.

Unul dintre organizatori, Mladen Obradovic, a declarat că "Rusia eliberează întreaga lume de ameninţările NATO" şi că preşedintele rus Vladimir "Putin a demonstrat că este omul de stat cel mai puternic şi cel mai curajos din lume".

Organizatorii şi-au exprimat sprijinul faţă de poporul rus, "în lupta sa dreaptă împotriva adepţilor globalizării şi a coloniştilor". Apoi, manifestanţii au pornit într-un marş către ambasada Rusiei din Belgrad.

 

Sursa:
Agerpres

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro