Sararu isi ia lumea in cap si-si abandoneaza familia….pleaca de acasa!

Dupa nenumarate nemultumiri in sanul familie AcasaTV, Doamna Ruxandra Sararu se hotaraste sa adreseze mai marelui sef de trib o scrisoare in care urma sa-si exprime succesiunea de nemultumiri. Ca in orice familie disputele sunt inevitabile dar chiar ca o mama sa-si abandoneze sotul si plozii nu prea se cade. De ceva timp in familie s-au petrecut lucruri ciudate. De la palatul initial s-a ajuns aproape la o cocioaba pe malul unui lac. Nici macar mancarea nu mai este. Bucatarul sef al familiei s-a mutat la vecini si impreuna cu aghiotantul sau Busuioaca de Bohotin stimuleaza apetitul culinar al publicului sarac si infometat. Cu povestile spuse de noapte buna nici nu mai vorbim ca in loc sa fie linistitoare ele sunt atat de tragice incat numai cosmaruri ne impanzesc noptile astfel ne trezim adoua zi dimineata cu drama si suferinta altora.
Si dupa cum va spuneam Doamna de Fier adresa cateva cuvinte necuviincioase marelui sef in semn de nemultumire si probabil se astepta ca reactia sa fie o cu totul alta decat un buchet minunat de flori. Nu tocmai multumita de reactia dumnealui, Ruxandra Sararu si-a facut bagajele si a plecat in lumea larga. Acum intrebarea se pune ce a deranjat-o mai tare: buchetul de flori? sau non-reactia? Buchetul de flori, aranjament floral fara vina poate chiar patriotic daca ne gandim la Ana Blandiana si la poemul in care descrie tara ca un buchet de flori, a avut cel mai insensibil mesaj de transmis. Ignoranta sau gingasie? Bruma de septembrie sau vreme torida de vara? Probabil nesemnificativ caci reactia putea sa fie aceeasi indiferent de raspuns.
Cum pot fi oare oamenii asa de insensibili?
Dar lasa ca poate asa ne va fi mai bine…caci fie toamna cat de rea tot mai bine la postul nostru national in caldura vremurilor demult apuse.

Da-I cu HU….si sa-I cu GA…!!!
In acelasi scepticism imperfect sorii nostri carcotasii si-au luat talpasita de la Prima la dreapta s-au facut spre stanga imprejur. Au fost dati afara cu HUIDUieli si GAINArii probabil din cauza atmosferei optimiste improscate prin tara. Ca doar la ce bun atat bine si amuzament. Radem zambim, dar in incinta si cand mirosul se imprastie incercam sa inchidem geamul ca nu putem emana substante nocive in paradoxul amuzamentului. Si se mai spune ca toamna se numara bobocii…pai care boboci? daca mama gasca a fost data afara din ograda!!!