Sapte preoti sunt dati afara dintr-un bar deoarece i-au ridicat suspiciuni barmanului

Sapte preoti intra intr-un bar… nu este inceputul unei glume la finalul careia sa te prapadesti de ras, ci un caz real. Asadar, ci sapte preoti intra intr-un bar dar nu ajung prea departe pana sa fie dati afara de catre barman care i-a confundat cu un grup de betivi petrecareti care s-au deghizat si urmau sa se dezlantuie pana la zi.

Barmanul responsabil le-a spus celor sapte fete bisericesti ca nu poate sa ii serveasca si ca ar trebui sa paraseasca incinta. Preotii vroiau doar sa stea la o bere dupa serviciu, dar barul din City Arms din Cardiff nu era locul potrivit pentru ei. Hainele preotesti au fost cele care au determinat barmanul sa treaca la actiune, dorind sa evite un scandal mai tarziu. Acestea le-a spus celor sapte ca in bar nu sunt permise costumatii „ciudate”. În ciuda insistentelor preotilor care au incercat sa-i explice ca ei sunt imbracati in „hainele de serviciu”, barmanul a ramas neinduplecat.

Norocul preotilor a fost interventia proprietarului care i-a crezut ca sunt cu adevarat preoti, si-a cerut scuze si le-a oferit un rand din partea casei, scrie telegraph.co.uk.